Sociální sítě
Nahoru

Fotbalista roku Tomáš Vaclík se stal tváří TAG Heuer

Úspěšný fotbalista spojil své jméno se značkou, kterou v dobách své největší slávy podporovaly hvězdy jako portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo, ruská tenistka Maria Šarapovová nebo golfista Tiger Woods a vstoupil do týmu TAG Heuer ambasadorů, kterému momentálně vévodí australský herec Chris Hemsworth a anglická super modelka Cara Delevingne. Jedinečnou tváří značky jsou i legendy jako Ayrton Senna a „King of cool“ Steve McQueen.

Přestože podpis reklamní smlouvy je poměrně oficiální záležitost, proběhlo zahájení spolupráce mezi českým zastoupením TAG Heuer a Tomášem Vaclíkem v pohodovém prostředí při brunchi ve vyhlídkové věži nad Prahou. „Věděli jsme, že Tomáš bude mít za sebou ranní let ze Sevilly, a náš tým čekalo časné cestování z Brna, proto jsme se rozhodli upustit od formalit a pozvat Tomáše na ranní brunch a přátelské posezení. Toto místo ve výškách s krásnou vyhlídkou jsme vybrali právě proto, že máme v hodinářské branži stejně vysoké cíle, jako Vaclík ve fotbalu,“ řekl Petr Matějek, šéf českého a slovenského zastoupení značky TAG Heuer.

Spojení Tomáše s touto značkou není náhoda. TAG Heuer je od loňského roku oficiální časomírou španělské La Ligy a právě Vaclík mezi českými fotbalisty platí za jednoho z největších milovníků hodinek. „Hodinky mám rád, patří ke mně. Poslední dobou je nosím pořád a všude. Jak se moje kariéra vyvíjela, začal jsem se o ně zajímat víc a víc, definitivně jsem se do nich zamiloval během čtyř let ve Švýcarsku, které je hodinářskou velmocí,“ říká Vaclík.

Sám teď na zápěstí nosí špičkový automatický chronograf TAG Heuer Carrera H01 ve skeletonovém pouzdře s keramickou lunetou. Tyto hodinky jsou osazené strojkem vlastní výroby Calibre H01 s rezervou chodu 50 hodin.

Tahle spolupráce pro mě znamená hodně, vážím si toho. Ambasadory pro TAG Heuer byly takové osobnosti, jako je Cristiano Ronaldo, Tiger Woods, spousta herců a také quarterback Tom Brady, kterého mám jako fanoušek amerického fotbalu hrozně rád. Proto je pro mě obrovské ocenění, že se TAG Heuer rozhodl v Česku spolupracovat právě se mnou,“ doplňuje Vaclík.

Brankář Sevilly už má za sebou fotografování s oceňovanou sportovní fotoreportérkou Markétou Navrátilovou, která nafotila krásné momentky z neuvěřitelných 25 ročníků Tour de France a jejím oblíbeným oborem jsou právě portréty sportovních hvězd. Markétiny fotografie Tomáše Vaclíka budete mít příležitost vidět na sociálních médiích a v on-line kampaních TAG Heuer. „Věřím, že to bude úspěšná spolupráce a že budou obě strany spokojené,“ doplnil Tomáš Vaclík.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.