Sociální sítě
Nahoru

První butik Grand Seiko v kontinentální Evropě právě otevřel

Začátek června přinesl mnoho uvolnění vládních nařízení v boji proti koronaviru nejenom v Praze, ale také v dalších světových metropolích. Jednou z nich je také Paříž, ve které konečně otevřel své prostory návštěvníkům první butik exkluzivní japonské značky Grand Seiko v kontinentální Evropě a zároveň největší butik Grand Seiko na světě. Jeho adresa je samozřejmě prestižní – nachází se na náměstí luxusu Place Vendôme, a to v těsné blízkosti značek Boucheron, Cartier, Breguet či Jaeger-LeCoultre.

Logicky nabízí nejširší a nejnovější kolekce hodinek Grand Seiko mimo Japonsko, a to včetně několika kreací, které jsou exkluzivní pouze a jen pro tento butik. Jeho interiér navrhl slavný japonský architekt Kengo Kuma, který stojí také za vzhledem nové manufaktury a muzea.

Butik otevírá fascinující okno do tradiční japonské kultury, má bambusové zástěny Sumushiko, podlahy Tatami a tapetu Washi. Návštěvníci prožijí klidnou krásu japonské estetiky a budou cítit skutečnou podstatu značky Grand Seiko, jak je vyjádřeno v tématu „The Nature of Time“.

Nový butik, který je otevřený od pondělí do soboty – a to prozatím pouze v časech od 12:00 do 19:00, poskytuje ideální prostředí pro milovníky hodinek, aby prozkoumali a užili si historii značky, charakter hodinek a celou kolekci Grand Seiko.

Více z rubriky Butiky