Sociální sítě
Nahoru

Dopřejte si obývák v luxusním stylu a žijte jako na zámku

Líbí se vám interiéry na zámcích a rádi byste také žili jako šlechta? Listujete rádi drahými časopisy a obdivujete luxusní interiéry plné vkusného a přitom útulného nábytku? Přestaňte obdivovat a začněte si plnit sny. Poradíme vám, jak na to!

Pohovka jako královna interiéru

Nejprve se soustřeďte na pohovky. Ty jsou totiž doslova královnami interiéru. Měly by být dominantní, nepřehlédnutelné a udávat vkus celému pokoji. Zda bude vaše pohovka z pravé kůže, koženky, nebo z kvalitní textilie, to necháme na vás. Můžete se ale inspirovat…

  • Do obýváku pro princezny se hodí světle růžová pohovka Cosmopolitan design London pyšnící se prvotřídním zpracováním a velice kvalitním materiálem. Značka London vyrábí moderní a luxusně vypadající nábytek, který skvěle padne do moderních interiérů, romanticky zařízených pokojíčků i luxusních obývacích pokojů. Stačí jen vhodné doplňky a máte obývák jako z obálky časopisu o bydlení.
  • Pro milovníky ryze moderního stylu, čistých linií a funkčnosti je šedobéžová pohovka Innovation Long Horn Twist Granite. Innovation je moderní návrhářská značka vyrábějící luxusní a unikátní kousky nábytku v prvotřídní kvalitě. Tato pohovka má styl, je pohodlná, vyrobená z těch nejkvalitnějších materiálů a navíc plně funkční. Nejen že si na ní pohodlně posedíte, ale můžete si na ní dokonce i ustlat. Je totiž rozkládací!
  • Dáváte přednost raději pravé kůži, její kvalitě, pevnosti, udržitelnosti a honosnému vzhledu? Pak právě pro vás byla navržena červená kožená pohovka Max Winzer Bridgeport, která ohromí svými majestátními tvary a dodá vašemu obýváku punc přijímacího salonu v honosném šlechtickém sídle. Kvalita a jedinečný design přichází z bavorského Oberfrankenu a ohromuje svými unikátními kusy nábytku již od roku 1945.

Náš tip:

Říkáte si, že číst si o krásném nábytku je sice fajn, ale bojíte se objednat a kombinovat jednotlivé kousky bez jakékoli rady? Máte obavy, že sami nikdy nevyberete správně a nezkombinujete nábytek tak, aby váš obývák byl jako ze žurnálu? Nevadí. Díky službě Bonami designér můžete získat návrh interiéru do posledního detailu od našich Bonami designérů do dvou týdnů. Cena kompletního návrhu je 3500 Kč, ale pokud se vám návrh natolik zalíbí, že jej s pomocí Bonami zrealizujete, nebudete za něj platit ani korunu.

Našlapujte do měkkého

Abyste se ve svém obývacím pokoji cítili skutečně pohodlně, nestačí jen vybrat krásnou pohovku. Myslete na to, že našlapovat do měkkého je mnohem příjemnější, než chladné parkety nebo dlažba. Do luxusního pokoje se výborně hodí koberce s vysokým vlasem, tzv. shaggy. Vybírat přitom můžete z pestrých vzorů, ale i z huňatých jednobarevných koberců.

  • Mezi naše favority patří krémový koberec Mint Rugs Globe, který působí uklidňujícím dojmem nejen díky pastelovým barvám, ale i dekoru mandal.
  • Pro milovníky geometrických tvarů jsou ideální koberce Flair Rugs Zula nebo Flair Rugs Nuru, které jsou k dostání v mnoha různých odstínech.
  • Největší nabídka je v jednobarevných kusech, kde stojí za pozornost kulaté i obdélníkové koberce Milano, hýřící sytými i pastelovými tóny a které budou vaše chodidla doslova hýčkat.

Nezapomeňte na zdi a dekorace

Pořád ještě to není ono? Máte pravdu. Chybí totiž dekorace, které dodají obývacímu pokoji punc luxusu. Proto vybírejte především nástěnné obrazy, které budou nejen barevně ladit s ostatním nábytkem – pohovkou, polštářky, přehozem, závěsy na oknech nebo s kobercem, ale především takové, na kterých bude znát, že to není jen tak nějaký zarámovaný obrázek z kalendáře. Nevíte, co máme na mysli?

Zaměřte se třeba na reprodukce děl dávných mistrů – obrazy Gustava Klimta se do luxusního obýváku rozhodně hodí – jsou krásné a působí honosně především díky autorově oblibě ve zlaté barvě. Skvostně ale působí i obrazy Vincenta van Gogha nebo Picassa. A pokud dáváte přednost tvorbě soudobé, co takové ručně malované obrazy od britské značky Graham & Brown?

Unikátní jsou i moderní skleněné obrazy, které hned tak v každé domácnosti nenajdete. Nás uchvátil obraz Insigne Galido. A pokud si potrpíte na neotřelost, pořiďte místo obrazu na zeď za pohovkou bavlněnou tapiserii Surdic Flowers.

 

Jak vidíte, zařídit obývací pokoj v luxusním stylu není nic složitého. Když víte jak na to a také kde najít ty správné kousky nábytku a doplňků, jde to téměř samo.

 

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Bydlení