Sociální sítě
Nahoru

Ateliér Chronoshop nově nabídne hodinky Alpina

Hodinářský ateliér Chronoshop sídlící na pražském Břevnově nově nabídne své klientele hodinky značky Alpina. Touto ženevskou stálicí rozšíří své už široké portfolio převážně německých značek, jako je Sinn, Mühle Glashütte, Union Glashütte nebo třeba Junghans.

Alpina Startimer Heritage Manufacture vyjde na 83 000 Kč.

V nabídce se objeví kompletní aktuální kolekce, v níž žádají o pozornost letecké a potápěčské modely, stejně jako tak zvané „tool watch“ pro profesionální užití. Nebude chybět ani žhavá novinka Startimer Heritage Manufacture, která je osazena in-house strojkem s kladívkovým systémem nátahu, jež je známý jako „bumper“. Vyvinutí strojku dává tušit, že se do budoucna objeví ve více modelech linie Heritage těžící z bohaté historie značky.

Kalibr AL-709 je v pořadí šestý manufakturní strojek značky Alpina.

Alpina, která dnes sídlí společně s manufakturou Frederique Constant v jedné budově, byla vzkříšena před dvaceti lety. Řadí se totiž mezi ty, které nedokázaly přežít v 70. letech tak zvanou „quartzovou krizi“. Značce Alpina se však daří stále růst a moderním způsobem navazuje úspěšně na milníky své historie. Není divu, že na značku Chronoshop vsadil.

Více z rubriky Hodinky