Sociální sítě
Nahoru

Epesní konec roku

Restaurace Deer v Michalské ulici si na poslední den v roce připravila epesní silvestrovskou oslavu. Skvělé jídlo, luxusní prostory, báječná lokace, a navíc možnost přespání v butikovém hotelu dělá z pěkné party nezapomenutelný večírek, na který se bude dlouho vzpomínat.

Restaurace Deer sousedí s butikovým hotelem Iron Gate, tím je možné přespání s grácií vyřešeno. Na protější straně přes vnitroblok se nachází nově otevřený konferenční prostor Jilská Palace Hall, díky němuž se kapacita silvestrovské oslavy zcela navýšila. Co se týká polohy, je doslova ideální.

Samotné centrum, a přitom klidná část, která nabízí bezpečný komfort. Dalším důvodem, proč strávit poslední den v roce v restauraci Deer a vstoupit do nového roku pravou nohou, je celovečerní živá hudba, a především vytříbený raut. Amuse bouche v podobě Tygří krevety na wakame salátku s teriyaki gelem pobídne chutě na salátový bar, kde nechybí oblíbený Coleslaw salát.

Kromě něj je ve zdravé nabídce Salát „Caponata“ se šlehaným sýrem Fitaki či Lehký bramborový salát se zálivkou z bílého jogurtu a dijonské hořčice. Předkrmů je šest. S jistotou lze jmenovat Tartar z hovězí svíčkové či Zvěřinovou paštiku s želé z portského vína. Terinka z kozího sýru v pečeném lilku s cherry rajčátky jistě potěší nejednoho přítomného.

Polévka je jedna jediná. Kdo tipuje gulášovou, má pravdu. Všemi oblíbená a k poslednímu dni roku bezpodmínečná. Hlavní chody jsou opět v hojném počtu. Nechybí Grilovaný losos s dušenými mušlemi a pečenými cherry rajčátky. Milovníci masa si přijdou na své, jelikož v nabídce je mimo jiné Uzená jelení plec, Hovězí roastbeef, Filírovaná vepřová panenka či Variace řízečků. Sladký bar ovládnou makronky, profiteroles, tartaletky a krájené ovoce. Samozřejmostí je rozmanitý výběr sýrů. S jasností lze komentovat, že kdo stráví Silvestra v restauraci Deer, rozhodně nebude hladový a užije si vstup do Nového roku v té nejlepší společnosti.

Cena na osobu 3 499 Kč.

Více z rubriky Restaurace

  • La Veranda představuje nové chutě

    La Veranda je jiná než ostatní fine diningové restaurace v Praze. Zde se již přes dvacet let podávají excelentní pokrmy, které...

    Marek Zelený17.4.2024
  • Snídaně s lanýžem

    Příběh se začal odehrávat v restauraci Deer již před několika lety. Před třemi roky přišel šéfkuchař Lubomír Dolejš a jeho prvním...

    Marek Zelený10.4.2024
  • Království chřestu v Hliněné baště

    Král zeleniny dává najevo převahu svým vzhledem modelky – vysoký a štíhlý stonek zdobí rozverná špička. Oč méně má kalorií, o...

    Jan Pešek7.4.2024
  • The Artisan servíruje jarní menu plné svěžesti

    Pražská restaurace The Artisan vítá příchod jara s novým velikonočním menu. Svěží chutě přináší vybrané speciality inspirované Velikonocemi jak v týdenní...

    Marek Zelený19.3.2024
  • Nová španělská restaurace CASA 71

    Nová španělská restaurace Casa 71 se nachází jen pár kroků od malebného Náměstí Míru a pražské křižovatky I.P. Pavlova. Dříve se...

    Marek Zelený11.3.2024
  • Oslava jara na Hliněné baště

    Příroda se po zimě probouzí a pozvolna vydává své poklady – medvědí česnek, jedlé divoké byliny, cukrový hrášek, karotku, chřest, kůzlata,...

    Marek Zelený8.3.2024
  • Avantgardní restaurace ZEM součástí Restaurant Week 2024

    Restaurace ZEM se letos stává součástí vyhlášeného gastronomického festivalu Restaurant Week 2024. Tento mezinárodně uznávaný festival, který se datuje od roku...

    Marek Zelený7.3.2024
  • Česnek z lesa

    Do diáře si zapište přelom března a dubna. Záleží na počasí, ale jedno je jisté, přibližně v tomto období přichází čas...

    Marek Zelený7.3.2024
  • Šéfkuchař David Rejhon zazářil mezi světovou špičkou

    Restaurace The Artisan pražského hotelu Marriott s potěším oznamuje, že její šéfkuchař David Rejhon obdržel prestižní ocenění „Chef of the Year“...

    Marek Zelený5.3.2024