Sociální sítě
Nahoru

Jay Room aneb Sojka přistála

Oblíbenou restauraci Deer v historickém centru Prahy, jen dvě minuty od proslulého Staroměstského náměstí v komplexu Iron Gate Hotel & Suites, zná již téměř každý. Pozitivní ohlasy na um kuchařského týmu v čele s šéfkuchařem Lubomírem Dolejšem jsou doslova hlásnou troubou. Příznivci kvalitní zážitkové gastronomie si toto místo zařadili do svého oblíbeného seznamu. Interiér restaurace se nese v duchu lesa a darů, co nabízí. Tím to ovšem nekončí.

Kromě restaurace Deer/jelen/, rodinná firma Bauer Hotel Group představuje privátní elegantní reprezentativní prostor nesoucí název Jay room /sojka/. Proč tento název? Původně v těchto prostorách byla kdysi galerie, a jelikož sojka rozzáří kterékoliv místo, kde se objeví, vznikl název bez dlouhých rozmyslů.

Navíc jelen i sojka patří do lesa, jenž je předlohou celého komplexu. Salonek nabízí prostor s kapacitou až 18 osob a je ideální pro soukromé večeře, rodinné oslavy, privátní setkání nebo menší firemní zasedání. Velkým benefitem je gastronomické zázemí z přilehlé restaurace Deer. Od malého snacku, brunche, slavnostního oběda, celodenního bufetu až po ikonickou večeři. Vše je možné.

Kromě prostředí, umístění a gastronomického zážitku, je zde velkou výhodou možnost luxusního ubytování v boutique hotelu Iron Gate. Absolutní intimní setkání zaručí samostatný vstup z Michalské ulice.

Více z rubriky Restaurace

  • La Veranda představuje nové chutě

    La Veranda je jiná než ostatní fine diningové restaurace v Praze. Zde se již přes dvacet let podávají excelentní pokrmy, které...

    Marek Zelený17.4.2024
  • Snídaně s lanýžem

    Příběh se začal odehrávat v restauraci Deer již před několika lety. Před třemi roky přišel šéfkuchař Lubomír Dolejš a jeho prvním...

    Marek Zelený10.4.2024
  • Království chřestu v Hliněné baště

    Král zeleniny dává najevo převahu svým vzhledem modelky – vysoký a štíhlý stonek zdobí rozverná špička. Oč méně má kalorií, o...

    Jan Pešek7.4.2024
  • The Artisan servíruje jarní menu plné svěžesti

    Pražská restaurace The Artisan vítá příchod jara s novým velikonočním menu. Svěží chutě přináší vybrané speciality inspirované Velikonocemi jak v týdenní...

    Marek Zelený19.3.2024
  • Nová španělská restaurace CASA 71

    Nová španělská restaurace Casa 71 se nachází jen pár kroků od malebného Náměstí Míru a pražské křižovatky I.P. Pavlova. Dříve se...

    Marek Zelený11.3.2024
  • Oslava jara na Hliněné baště

    Příroda se po zimě probouzí a pozvolna vydává své poklady – medvědí česnek, jedlé divoké byliny, cukrový hrášek, karotku, chřest, kůzlata,...

    Marek Zelený8.3.2024
  • Avantgardní restaurace ZEM součástí Restaurant Week 2024

    Restaurace ZEM se letos stává součástí vyhlášeného gastronomického festivalu Restaurant Week 2024. Tento mezinárodně uznávaný festival, který se datuje od roku...

    Marek Zelený7.3.2024
  • Česnek z lesa

    Do diáře si zapište přelom března a dubna. Záleží na počasí, ale jedno je jisté, přibližně v tomto období přichází čas...

    Marek Zelený7.3.2024
  • Šéfkuchař David Rejhon zazářil mezi světovou špičkou

    Restaurace The Artisan pražského hotelu Marriott s potěším oznamuje, že její šéfkuchař David Rejhon obdržel prestižní ocenění „Chef of the Year“...

    Marek Zelený5.3.2024
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.