Sociální sítě
Nahoru

Valentýnská afrodiziakální večeře a večer plný romantiky v hotelu The Mozart Prague

Hotel The Mozart Prague, skrytý v srdci historické a romantické Prahy, láká na nezapomenutelný valentýnský večer plný lásky a vášně. Elegantní hotel, který svou polohou přímo vyzývá k romantickým procházkám po malebných uličkách a k obdivování památek jako je Pražský hrad a Karlův most, zve zamilované na menu, které bude připraveno z afrodiziakálních ingrediencí, jež roznítí smysly a poskytnou nevšední gurmánský zážitek.

Valentýnské čtyřchodové afrodiziakální menu v hotelu The Mozart Prague je opravdovou oslavou lásky a smyslnosti. Začíná se „amuse bouche“ se smaženou ústřicí, která je dlouho považována za afrodiziakum díky aminokyselinám zvyšujícím sexuální touhu u mužů i žen. Následuje topinamburový krém s lanýži, nakládanými shiitake houbami a kávovými zrny.

Topinamburový krém s lanýži přináší do menu dotek luxusu; lanýže jsou známé svými afrodiziakálními vlastnostmi, díky obsahu androstanolu, ženského feromonu, který je spojován s vyvoláváním touhy. Jako teplý předkrm si šéfkuchař připravil domácí řepové tagliatelle s pečenou treskou, omáčkou bisque, kaviárem keta a pórkem.

Jako hlavní chod chuťové buňky potěší rump steak s pyré z černého rybízu, který obsahuje velké procento zinku, jenž je esenciální pro reprodukční systém. Pro sladký konec, malinové crème brûlée s levandulí a espresso zmrzlinou, kde levandule jako afrodiziakum zvyšuje sexuální vzrušení a zároveň přináší pocit uvolnění.

Afrodiziakální menu o čtyřech chodech se speciálním tematickým dárkem, šampaňským nebo dokonce celá noc v romantickém pokoji? Hotel The Mozart Prague přináší na Valentýna nejen výjimečný gastronomický zážitek, ale i romantickou atmosféru, která každý ze tří speciálních balíčků pozvedne na tu nejvyšší úroveň.

Hosté mohou zvolit mezi večeří pro dva za 2490 Kč, večeří se šampaňským Taittinger za 3990 Kč a vrcholným zážitkem, který zahrnuje večeři s šampaňským Taittinger a ubytováním se snídaní za 10 990 Kč.

V tomto hotelu mohou hosté prožít nezapomenutelnou noc v elegantních pokojích a apartmánech, ve kterých spávaly historické osobnosti jako Giacomo Casanova nebo Wolfgang Amadeus Mozart. Pro rezervace a další informace kontaktujte recepci hotelu The Mozart Prague a prožijte Valentýn plný lásky, romantiky a nezapomenutelných zážitků.

Více z rubriky Restaurace

  • La Veranda představuje nové chutě

    La Veranda je jiná než ostatní fine diningové restaurace v Praze. Zde se již přes dvacet let podávají excelentní pokrmy, které...

    Marek Zelený17.4.2024
  • Snídaně s lanýžem

    Příběh se začal odehrávat v restauraci Deer již před několika lety. Před třemi roky přišel šéfkuchař Lubomír Dolejš a jeho prvním...

    Marek Zelený10.4.2024
  • Království chřestu v Hliněné baště

    Král zeleniny dává najevo převahu svým vzhledem modelky – vysoký a štíhlý stonek zdobí rozverná špička. Oč méně má kalorií, o...

    Jan Pešek7.4.2024
  • The Artisan servíruje jarní menu plné svěžesti

    Pražská restaurace The Artisan vítá příchod jara s novým velikonočním menu. Svěží chutě přináší vybrané speciality inspirované Velikonocemi jak v týdenní...

    Marek Zelený19.3.2024
  • Nová španělská restaurace CASA 71

    Nová španělská restaurace Casa 71 se nachází jen pár kroků od malebného Náměstí Míru a pražské křižovatky I.P. Pavlova. Dříve se...

    Marek Zelený11.3.2024
  • Oslava jara na Hliněné baště

    Příroda se po zimě probouzí a pozvolna vydává své poklady – medvědí česnek, jedlé divoké byliny, cukrový hrášek, karotku, chřest, kůzlata,...

    Marek Zelený8.3.2024
  • Avantgardní restaurace ZEM součástí Restaurant Week 2024

    Restaurace ZEM se letos stává součástí vyhlášeného gastronomického festivalu Restaurant Week 2024. Tento mezinárodně uznávaný festival, který se datuje od roku...

    Marek Zelený7.3.2024
  • Česnek z lesa

    Do diáře si zapište přelom března a dubna. Záleží na počasí, ale jedno je jisté, přibližně v tomto období přichází čas...

    Marek Zelený7.3.2024
  • Šéfkuchař David Rejhon zazářil mezi světovou špičkou

    Restaurace The Artisan pražského hotelu Marriott s potěším oznamuje, že její šéfkuchař David Rejhon obdržel prestižní ocenění „Chef of the Year“...

    Marek Zelený5.3.2024
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.