Sociální sítě
Nahoru

Nový TOP CLASS: Seychely nabízejí sídla!

Očekávání první vydání TOP CLASS, člena Big Five Luxury Magazines Worldwide, přichází hned s revoluční zprávou, zajímavou pro české občany, kteří už nechtějí spadat pod zákonnou úpravu (zejména daňovou) země svého trvalého pobytu. Seychelské ostrovy totiž překročily bludný kořen a poprvé nabízejí nemovitosti do osobního vlastnictví.

Až dosud, jak známo, bylo v daňovém ráji možné vlastnit dům či byt maximálně na firmu, znesnadněny byly i pronájmy. Pokud jste tedy navštívili Seychely, směli jste bydlet v drtivé většině a oficiálně pouze v hotelu. A to přesto, že jste na ostrovech měli registrovanou společnost.

TOP CLASS přináší změnu. Navštívil exkluzivní Eden Island, uměle zbudovaný ostrov s vlastní marinou a čtyřmi privátními plážemi, kde jsou k dispozici duplexy, apartmány a vily. Vždy máte v ceně vlastní kotviště na jachtu, kompletně zařízenou kuchyni a tzv. club cart, tedy elektrické vozítko, protože na ostrov nesmějí vozy na jiný než ekologický pohon.

Úžasně zdravé prostředí, moře hned za předzahrádkou a trvale kvalitní počasí, to vše je znásobené luxusem rezidencí, které – a to se podržte – jsou podle TOP CLASS cenově příznivější než tatáž nemovitost v Praze.

Pokochejte se několika málo snímky, které máme k dispozici. Kompletní story s ceníkem převratných soukromých sídel, jež jsou snem každého romantika a romantičky, zveřejňuje TOP CLASS ve svém prvním vydání roku (v prodeji od 7. ledna).

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.