Sociální sítě
Nahoru

Výjimečná sluchátka Sennheiser pro každý Moment

Dokonalý zvuk nikdy nebyl tak elegantní jako teď. Promyšlené propojení hi-tech materiálů, špičkové techniky, výtvarně působícího designu a precizní reprodukční techniky – to jsou nejnovější sluchátka Sennheiser Momentum On Ear (4 990 Kč), která právě přicházejí na trh. Můžete je získat v několika pastelově barevných mutacích, avšak vždy s klasicky pojatým vzhledem a nádechem retro nostalgie. Reproduktory s frekvenčním rozsahem 16 až 22.000 Hz (s THD menším než 0,5 %), jsou uzavřeny v ozvučnicích s náušníky polstrovanými hebkým a téměř nezničitelným materiálem Alcantara. Jeden čtvereční centimetr Alcantary je tvořen 200 000 vzájemně překřížených ultrajemných bikomponentních vláken. Látka připomínající přírodní velur je na dotyk příjemná, mechanicky odolná a minimálně se špiní, byla vyvinuta na potahy luxusních limuzín. Tyto sluchátkové mušle jsou upevněny s jemným výkyvem na pružné konstrukci mostu z tvrdé ocele, jehož některé části jsou obšity kůží. Ke sluchátkům jsou dodávány dva alternativní kabely. Ten s dálkovým ovladačem a s vestavěným mikrofonem umožňuje telefonovat a ovládat přístroje Apple (iPhone, iPod, iPad atd.). Pouhými třemi tlačítky lze intuitivně a snadno ovládat základní funkce, telefonovat a regulovat hlasitost. Reprodukce je mimořádně živá, znělá a zvuk hýřící věrnými barvami a přirozenými detaily hudby vás bude poutat a bavit po dlouhé hodiny na cestách, při práci či odpočinku. Výhodou je příjemné tlumení okolního hluku. Design, barevné kombinace a stylový vzhled ušlechtilých materiálů přinese potěšení nejen vám, ale upoutá svou výjimečností i vaše okolí. Zvolte si individuální model vyjadřující Váš charakter, způsob oblékání a životní styl.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.