Sociální sítě
Nahoru

Koupání v létě i v zimě

Koupací sudy začínají mít postupně v oblibě rodiny s dětmi, které si tak užívají vodních radovánek po celý rok. Koupací káď využívají také milovníci relaxace pod širým nebem. Téměř v žádném horském relaxačním centru nebo horské chatě nechybí toto zimní zpestření.

Koupací sud se skládá z dřeva a nerezu. Venkovní dřevěná část koupacího sudu je opatřena speciálními napouštěcími nátěry, které chrání dřevo proti povětrnostním vlivům. Také dno sudu je napuštěno speciálním přípravkem pro zajištění dlouhé životnosti koupacího sudu. Z jakostní nerezové oceli jsou vyrobeny kamna a spojovací materiál.

Koupací sudy využijete během celého roku.  Venkovní teplota může být pod bodem mrazu, ale vy si přitom budete užívat příjemného odpočinku v teplé vodě pod otevřeným nebem. V létě může být koupací sud příjemným osvěžením. Koupací sudy jsou vhodné pro všechny věkové kategorie. Zlepší náladu, zbaví stresu a naberete novou sílu.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.