Sociální sítě
Nahoru

Buben & Zörweg má konečně úctyhodný showroom

Luxusní natahovače hodinek, humidory a jedinečné trezory s nejvyšším možným zabezpečením, pod značkou Buben & Zörweg, si konečně našly reprezentativní prostory, ve kterých hrdě žádají o svou pozornost. Svůj vskutku elegantní a dostatečně prostorný koutek mají v rámci multibrandového butiku, který je umístěný z boku budovy hotelu Four Seasons, tedy v pražské Křížovnické ulici 3. Ten je předurčen náročné klientele, o čemž koneckonců svědčí i přidružená nabídka hodinářských legend Girard-Perregaux nebo Bovet a luxusní šperkařské značky Boucheron z Paříže. Pokud tedy zákazník zatouží vidět, jak se krásné hodinky v nádherně zpracovaných skříních vyjímají, multibrandový butik, nabízející záplavu krásných produktů, je vskutku skvělým řešením (tel.: 222 318 262). Otázkou jen zůstává, zda se nadále nebude rozšiřovat, protože produkce soukromě vlastněné rakouské značky se stále rozšiřuje a kromě zmíněného sortimentu vyrábí i své vlastní hodiny a sběratelské kabinety v limitovaných edicích, jako byl například ten pro Aston Martin.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.