Sociální sítě
Nahoru

Lepší svět s novou kolekcí značky NILA

Krédem NILA je autenticita, nadčasová krása a ruční zpracování produktů. Cílem je nejen zkrášlit interiéry zákazníků, ale prostřednictvím spolupráce s řemeslníky z celého světa přispět k zachování tradiční výroby s použitím místních přírodních materiálů. První novinkou jsou vlněné koberce Beni Ouarain, neboli „Beni“. Tyto luxusní a autentické koberce svým nezaměnitelným designem dobyly svět. Vznikají v rodinách Berberů v Atlaském pohoří Maroka. Tyto ručně tkané koberce jsou vyrobeny z vlny živých ovcí, které kvůli čistotě vlny žijí přímo v berberské domácnosti. Koberce jsou oboustranné. Lze je na léto otočit, a získat tak chladivější hladký povrch. Každý koberec je unikátním kusem, jehož hodnota při správné péči v čase roste. Symboly na kobercích mají svůj význam. Často používaný kosočtverec chrání proti nebezpečí, série kosočtverců je symbolem plodnosti a zrození. Nákupem koberce „Beni“ zákazníci získávají koberec na celý život. Bohatá je také nabídka svítidel holandské značky Ay illuminate. Ta své produkty vyrábí hned v několika zemích Asie a Afriky. Mezi její bestsellery se řadí svítidla ze série Z. Mezi její designéry patří i bývalý stylista značky Hermés, Nelson Sepulveda. Nově nabízíme i geometricky tvarovaná svítidla značky Pols Potten.

V NILA naleznete i vybrané kousky nábytku ve stylu ethnic chic a restaurované industriální kousky. Stálicí zůstávají oblíbené kožené taburety v různých barvách, jejichž nabídka byla rozšířena o několik nových typů v přírodních odstínech. Co se dekorativních a dárkových předmětů týče, bezesporu se zamilujete do zlatých akcentů, jako je například zlatý čajový servis od Pols Potten či rozšířenou nabídku rámů a rámečků. Okouzlí vás také vlněné přehozy s bambulkami pom pom, ručně tkané povlaky na polštáře barvené přírodním indigem od značky Tensira,  polštáře návrhářky Sissimorocco i skladovací koše z přírodních materiálů.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.