Sociální sítě
Nahoru

Manner Tour 2015 odstartovalo

Mlékárna Valašské Meziříčí se spojila, stejně jako české magazíny 21.Století, Epocha, Guru a Fashion Club, s mezinárodní společností Manner, s níž společně vyrazila na velkou Manner Tour. Ta v rámci výročí 125 let na trhu oplatek zavítala i do České republiky v polovině května a setrvá do konce června. Celkem navštíví Manner Tour sto dvacet pět míst ve městech celé Evropy. Jenom v Čechách, na Moravě a na Slovensku to bude čtyřicet pět lokalit. Mlékárna doprovodí konvoj zábavy a laskomin na našem území. Promo team projede okolo deseti tisíc kilometrů. Návštěvníci této akce se mohou těšit na nafukovací a skákací atrakce, moderátora v roli továrníka Josefa Mannera – zakladatele firmy, hudbu, dárky, soutěže, sampling i horkovzdušný balon Manner. Mezi nejatraktivnější místa, kde se celá kolona zastaví, bude patřit například ZOO Lešná ve Zlíně, Poděbrady, Máchovo jezero, Praha a jiné. Mlékárna na akci představí své stálice a jedny ze svých nejoblíbenějších výrobků – kefírová a acidofilní mléka. V rámci Manner Tour tak zahájí oslavu mléka a mléčných produktů, jež vyvrcholí 22. května ve Valašském Meziříčí na akci „Den mléka“.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.