Sociální sítě
Nahoru

Krušovice nabídnou hospodu postavenou na jediný den

Oblíbený Apetit piknik se blíží! Už pátý ročník největšího pikniku a kulinářského trhu s tím nejlepším z produkce domácí kuchyně v ČR se uskuteční 20. června v Havlíčkových sadech (Grébovce) v Praze. Vstup je tradičně zdarma. Značka Krušovice se stala hlavním partnerem této akce a pro návštěvníky si připravila řadu příjemných aktivit. V místě konání vyroste Pop Up Pub – tedy hospoda na jediný den, postavena speciálně u příležitosti Apetit pikniku. A čepovat se v ní bude pochopitelně královské krušovické pivo. „Nabídneme pěkné prostředí, kam bude radost zajít a vypít si pivo, samozřejmě ze skla. Čepovat budeme Desítku, Dvanáctku, Krušovice Pšeničné. I když primárně zveme především na krušovické pivo, hosté mohou ochutnat i letošní novinku, Strongbow cider.,“ konstatovala Event manažerka společnosti Heineken Marie Votrubová.

V areálu budou návštěvníkům ještě k dispozici dva stánky s Desítkou, Dvanáctkou a pšeničnými Krušovicemi. V průběhu odpoledne se představí letošní novinka – cidery Strongbow, které budou nabízet hostesky.

Na Apetit pikniku se hosté jako každoročně mohou těšit na živou hudbu, tipy o vaření, a především na kulinářskou show. Značka Krušovice zde ukáže, že se její pivo ke gastronomii velmi dobře hodí. Párování piva s jídlem proto účinkující předvedou přímo na pódiu.

Pokud někdo preferuje posezení pod širým nebem, bude mít k dispozici zahradu s odpočinkovými vaky pod slunečníky u restaurace Pavilon, kde si může vychutnat během odpoledne čepovaného krušovického Mušketýra.

Více z rubriky Degustace

  • Překvapení v srdci Vinohrad: Apelace 21

    Zprvu by se mohlo zdát, že fine dining scéna a pražské Vinohrady nejdou dohromady. To by bylo ovšem chybně smýšlení. Všem...

    Jan Lidmaňský4.4.2024
  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Vítězka Bocuse d’Or Léa Linster v Trezoru Špork

    V Trezoru Špork, který je součástí restaurace Červený Jelen, proběhlo v minulém týdnu další pokračování seriálu gastronomických událostí se světovou špičkou...

    Marek Zelený11.3.2024
  • Gastronomická show jara proběhne už 11. března

    V holešovické restauraci PRU58 se 11.3. od 18 hodin uskuteční gastronomická show jara. Collaboration akce spojí 3 kuchařské osobnosti, a to...

    Jan Pešek6.3.2024
  • Nebeské menu připraví Patrik Bečvář

    Zážitkově gastronomická atrakce Večeře v oblacích už patří k podzimní Praze stejně jako Karlův most či Pražský hrad. Oběd či večeře...

    Marek Zelený6.2.2024
  • Gregův speciální večer v Pru58

    V úterý 14. listopadu 2023 od 18:30 se uskuteční ojedinělá degustační večeře v podání australského šéfkuchaře Grega Haynese v PRU58. Speciální...

    Marek Zelený8.11.2023
  • Champagne Festival v hotelu The Mozart Prague

    Hotel The Mozart Prague se pyšní svou účastí na prestižním Champagne Festivalu Grand Jour de Champagne, který se bude konat od...

    Jan Pešek3.11.2023
  • Štěpánova degustace

    Nejrozkvetlejší restaurace PRU58 v pražských Holešovicích představila své nové večerní menu. Stojí za ním executive chef a majitel v jedné osobě...

    Jan Pešek30.10.2023
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.