Sociální sítě
Nahoru

Chagall´s Club Restaurant mění majitele a zavírá na celé léto

Na konci června 2015 dojde ke změně majitele restaurace Chagll´s Club Restaurant, a právě z tohoto důvodu bude restaurace od 26.6. 2015 uzavřena. Nový majitel však bude provádět rekonstrukci, která bude trvat celé dva měsíce a nové prostory budou otevřeny až na začátku září. Pospěšte si tedy ještě na steak ze pštrosa s gratinovanou čekankou, pečenou šunkou a bramborovo-dýňovým pyré, protože nikde jinde jej tak skvělého nenajdete. A proč to musíte zkusit? Delikátní pštrosí maso je v českých restauracích i na nejvyšší úrovni stále ještě spíš rarita. Pokud už jste ale objevili kouzlo jeho šťavnaté struktury a výrazné chuti se skvělým bonus v podobě nulového obsahu tuku, v Chagall´s vám připraví steak z téhle lahůdky absolutně bezkonkurenčním způsobem.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.