Sociální sítě
Nahoru

Parmigaini Fleurier a Colette představují limitovanou edici hodinek

Parmigiani Fleurier s hrdostí uvedla spolu s francouzským butikem Colette novou speciální edici hodinek inspirovanou slavnou řadou Tonda 1950. Celkem jedenáct kusů, které svým nenapodobitelným stylem ozdobil umělec André Saraiva, jsou výrazné především grafickým zpracováním. Pospolu jsou jednou velkou oslavou ducha Paříže a její umělecké svobody.

beny_paris

Francouzský šarm butiku Colette

Colette je butik vybudovaný na něčem víc než jen rozcestí módy, atraktivního designu, hudby a umění. V Rue Saint-Honoré, v samém srdci Paříže, vzdává hold tvořivosti ve všech jejích nesčetných formách. Colette rozhodně patří mezi pařížský fenomén s mezinárodním přesahem, který umožňuje návštěvníkům objevovat značky z celého světa. Nyní se mezi ně řadí také hodinky Parmigiani Fleurier.

beny1

Unikátní edice Tonda 1950 Colette

André Saraiva se jako dřívější graffiti umělec pokusil přenést prvky temného undergroundu do světa zářivého luxusu. Jedenáct unikátních kusů z bílého zlata speciální kolekce Tonda 1950 Colette tvoří edici, která je variací na tři klíčové náměty. Téma Paříž, New York a Láska se odráží v umělcově charakteristickém písmu, evokující umění graffiti spolu se zdůrazněním barevných kontrastů, které jsou trvalým a neměnným motivem jeho tvorby. Ciferníky s černým, modrým nebo bílým lakovaným pozadím představují kaligrafickou aplikaci jednotlivých námětů. Kožené řemínky s broušeným i šupinatým provedením okouzlí v jiskřivých barvách červené, bílé, černé nebo modré. Krásu a lesk drahých kamenů můžete ale obdivovat pouze u jediného modelu, vhodně doplněným červeným páskem z broušené žraločí kůže, jehož lakovaná struktura zvýrazňuje přirozený třpyt a jas zasazených briliantů.

Kolekce Tonda 1950 Colette je především výrazem vzájemného dialogu mezi uměním a řemeslem. Představuje svobodu uměleckého projevu v kombinaci s osobitostí haute couture – dvou skutečných pařížských hodnot.

beny_ny

Parmigiani Fleurier v České republice

Výhradním distributorem švýcarské hodinářské značky Parmigiani Fleurier je klenotnictví BENY. Více informací o přehledu dostupného sortimentu i novinek najdete na www.beny.cz nebo na www.parmigiani.ch. Navštívit můžete také pražské prodejny na Václavském náměstí 52 nebo Pařížské ulici 8.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.