Sociální sítě
Nahoru

V Obchodním centru Quadrio si nově zajdete na sushi

Bistro Sushi Time nově otevřelo svou pobočku v Quadriu na Národní třídě. Možnost návštěvy nabízí nejen fanouškům tradičního a nejoblíbenějšího japonského jídla. Příjemné prostředí restaurace je ideální příležitostí k setkávání se s přáteli i kolegy z práce. V poledne navíc oceníte nevšední nabídku obědového menu, z něhož si vyberete tradiční pokrmy oblíbené asijské kuchyně.

Sushi Time v Quadriu_02_autor_Mickeygrap netPokud hledáte dobře přístupné místo v centru Prahy, kde byste se občerstvili a navíc stihli vyřídit důležité pracovní záležitosti, vyzkoušejte jednu z restaurací a kaváren sídlících v Obchodním centru Quadrio na Národní třídě. Díky své strategické pozici v blízkosti důležitého dopravního uzlu a příjemnému interiéru se OC Quadrio stalo jedním z oblíbených míst pro každodenní setkávání.

Sushi Time v Quadriu_01_autor_Mickeygrap netPokud se vaše kancelář nachází v blízkosti Národní třídy, určitě oceníte aktuální polední menu, které naleznete v přehledné podobě na internetových stránkách OC Quadrio. Příjemný oběd můžete nakonec spojit s užitečným nákupem v jednom či více obchodech, které nabízí čtyřpatrové Obchodní centrum Quadrio.

Processed with VSCO with c1 preset

 

Více z rubriky Restaurace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.