Sociální sítě
Nahoru

Thierry Stern slavnostně otevřel butik v Pařížské ulici

Společnost Patek Philippe, nezávislá rodinná hodinářská manufaktura ze Ženevy, má od dubna letošního roku v Praze svou první samostatnou prodejnu ve středoevropském regionu. Pan Thierry Stern, zástupce čtvrté generace rodiny Sternů, která je jediným majitelem společnosti Patek Philippe, společně s Tamarou Kotvalovou, majitelkou společnosti Carollinum, ve čtvrtek 19. května 2016 slavnostně zahájili provoz této nové značkové prodejny. „Patek Philippe je rodinná firma. Proto mám radost, když spolupracujeme s jinými rodinnými firmami, jako je třeba právě Carollinum. Známe se již od roku 2005, ale cítím, že jsme teď stále ještě na začátku společné cesty, která bude trvat možná několik dalších generací,“ řekl prezident Patek Philippe Thierry Stern a společně s Tamarou Kotvalovou symbolicky přestřihl pásku.

Patek Philippe Boutique Parizska ul  9 PrahaPři příležitosti otevření exkluzivního butiku Tamara Kotvalová uvedla, že v nabídce jsou nyní i zcela nové modely uvedené na jarním hodinářském veletrhu v Basileji. „Jsme rádi, že můžeme novinky českým zákazníkům díky butiku představit v tak široké míře,“ dodala Kotvalová. Zákazníci v ČR v nově otevřeném obchodě naleznou ikonické kusy takzvaného vysokého hodinářství, jež kromě dalších tvoří modely Calatrava, Nautilus či hodinky s tzv. Grand Complications, tedy se speciálními hodinářskými komplikacemi.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.