Sociální sítě
Nahoru

Letní péče o pleť v minimalistickém duchu

V některých fázích života bývá pleť tak rozmlsaná, že ji jen máloco vyvede z letargie. Pokud vaše pokožka stávkuje a odmítá světu předvést své nejlepší já, naordinujte si letní restart. Jeho základem je minimum líčení a investice do vysoce kvalitní péče. Je-li vám „odlehčený“ přístup ke kráse sympatický, seznamte se s trojicí exkluzivních novinek, které by ve vaší prázdninové výbavě rozhodně neměly chybět.

Eva 1

Estée Lauder, Advanced Night Repair, 3 300 Kč

Intenzivní koncentrát Advanced Night Repair Intensive Recovery je ideálním lékem pro vystresovanou pokožku se sklony k zarudnutí. Nejnovější noční péče od Estée Lauder je dávkovaná v praktických ampulkách a ukrývá v sobě propracovaný koktejl ingrediencí. Pravidelná aplikace vám zajistí svěží a vypnutou pokožku, která na první pohled zaujme zářivě zdravým vzhledem.

Eva

La Mer, Genaissance the Serum Essence, 15 200 Kč

Zázračné denní sérum Genaissance de la Mer Essence obsahuje jedinečné složky Miracle Broth™, jejichž cíl je jasný: obnovovat buňky a elastanová vlákna pleti. Díky jedinečnému složení se pokožka okamžitě vypne a je připravena na aplikaci denního krému.

 

Web_kosmetika 3

YSL, Le Cushion Encre De Peau, 1550 Kč

Stále sníte o zázračném produktu, který zajistí perfektní krytí, extrémní výdrž i dlouhotrvající mat? Pak vás nadchne revoluční podkladový inkoust od Yves Saint Laurent. Je lehký jako peříčko a s pletí splyne ihned po nanesení. Polštářkový aplikátor Le Cushion Encre De Peau zaručuje dokonalé množství produktu na každou aplikaci. Lze si na letní cesty představit lepšího společníka?

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.