Sociální sítě
Nahoru

Probuďte mládí svých genů

Skeyndor v roce 2016 oslavila už 50 let od svého vzniku, přesto je v Čechách novinkou. Zákazníkům nabízí více než 20 produktových řad, které pokrývají každý aspekt estetické péče o pokožku. I díky tomu se značka stala jednou z vedoucích firem na současném trhu s profesionální kosmetikou. Původem španělská kosmetika je známá po celém světě a je specialistou v oboru anti-age péče o pleť. Za svůj věhlas vděčí nejen skvělému týmu vědců a laboratornímu výzkumu, ale i dlouholetým zkušenostem

Krem_Skeyndor_Timeless_Prodigy_50_ml_3080_Kc (2)

Novinky Timeless Prodigy pomáhají v boji proti známkám stárnutí pleti. Nejmodernější technologický skvost je kombinací luxusu a vědy s jedinečným smyslovým zážitkem. Receptura z 25 aktivních látek o vysoké koncentraci a nejmodernější vyvinuté technologie aktivně a účinně bojují s příznaky stárnutí pokožky. Estetické ošetření pleti na vysoké úrovni pak minimalizuje stárnutí buněk. Výsledkem je viditelně omlazená, vypnutá a prozářená pleť. Při testování na více než 500 osobách byla prokázána 100% účinnost výrobků řady Timeless Prodigy. Spojením profesionálního salonního ošetření a následné pravidelné domácí péče, zajistí řada Timeless Prodigy pleti celkový ultra-anti age výsledek. Řada obsahuje krém a sérum s jedinečnými účinnými látkami jako je damašská růže, extrakt z bílého lanýže nebo čaj Kombucha, známý jako ,,čaj dlouhověkosti“.

Skeyndor_Timeless_Prodigy_Veronika_Freimanová

Zázračný pleťový krém v sobě kombinuje tři strategie buněčného omlazení pro celkový ultra-anti-age výsledek. Výtažky z damašské růže redukují buněčné stárnutí pleti, čaj Kombucha a extrakt z bílého lanýže zajišťují pleti vitální a zářivý vzhled. Další látky, vitaminy skupiny B a kyselina hyaluronová zjemňují vzhled vrásek, pokožka je vypnutá a projasněná. Jeho bohatá, hedvábná textura přirozeně chrání, opravuje a restrukturalizuje vnější vrstvy pokožky. Koncentrované anti-age sérum se pak přizpůsobuje jakémukoliv typu pleti. Chcete-li tyto zázraky přírody vyzkoušet, zakoupíte je na timelessprodigy.com

Serum_Skeyndor_Timeless_Prodigy_50_ml_3380_Kc (2)

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.