Sociální sítě
Nahoru

PORTUGALSKO NA NÁPLAVCE

Oblíbené útočiště nejen všech Pražanů, náplavka, je obohaceno o kus portugalské DNA. Právě zde kotví loď Oliveira, kde si každý může pochutnat na vynikajících tapas, osvěžujícím pití a dobrém víně. Přijďte se podívat s partou přátel a užít si trošku pohody pod širým pražským nebem.

Oliveira boat (11)„Pocházíme ze země velkých mořeplavců, nemít tedy vlastní loď by bylo proti našemu původu.“ nechal se slyšet jeden z majitelů. „Na Rašínově nábřeží, v okolí železničního mostu, kotvíme nejen v letní sezoně, ale i na podzim a dokonce i v zimě. Pokud byste stáli o to, vydat se na vodu, není problém si s námi domluvit plavbu po Vltavě. Rádi pro vás připravíme jedinečnou soukromou party, svatbu snů nebo rozlučku se svobodou, na níž budete vzpomínat do konce života. Nezastaví nás ani nepřízeň počasí, před dešťovými kapkami vás ochrání krytá paluba.“

Oliveira boat (12)

Oliveira boat (1)

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.