Sociální sítě
Nahoru

Zářivá přes den, elegantní v noci…

Příběh tajemného, dokonale proměnlivého květu vyprávěný „řečí“ dvou rozdílných luxusních parfémů… Právě s tímto příslibem přichází sofistikovaná kolekce AERIN Tuberose Collection, která představuje svůdné duo nových vůní Tuberose Le Jour a Tuberose Le Soir. Díky okouzlující dvojici můžete poodkrýt vonné tajemství tuberózy – nebo-li nočního hyacintu – ceněného květu schopného odhalit svou naprosto rozdílnou povahu na začátku dne a na jeho konci…

web_AERIN_Tuberose_Collateral 7_Global_No ExpiryAERIN Tuberose Le Jour se světu otevírá s letní svěžestí neroli a jasností květů pomerančovníku. Přirozená a éterická krása tuberózy v momentě svítání je zachycena pomocí dvou ingrediencí Tuberose Co-extraction a Tuberose Dawn NaturePrint vytvořených speciálně pro AERIN. Večerní AERIN Tuberose Le Soir pak přináší dokonalou kombinací jemného santalového dřeva, vanilky a omamné vůně tuberózy v plném květenství.

web_AERIN_Tuberose_Collateral 1_Global_No ExpiryDvojice sofistikovaných parfémů je ukryta v ikonických AERIN flakonech. Ty jsou opatřeny sametovou stužkou, zlatým uzávěrem a se šperkařskou pečlivostí uloženy v sametové krabici velmi sofistikovaného designu, který má dotvořit dojem z obou vůní – Tuberose Le Jour se dostalo jemného růžového podkladu a Tuberose Le Soir podkladu krémové barvy růží.

web_AERIN_Tuberose_BTS 26_Global_No ExpiryVůně AERIN Tuberose Le Jour a Tuberose Le Soir budou k dispozici od srpna 2017, exkluzivně ve značkových obchodech Estée Lauder.

AERIN Tuberose Le Jour Parfum Spray, 100 ml 7300 Kč / 270 €

AERIN Tuberose Le Soir Parfum Spray, 50 ml 4990 Kč / 184 €

AERIN Tuberose Luxuriant Body Cream, 190 ml 2200 Kč / 81 €       

 

 

 

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.