Sociální sítě
Nahoru

Kosmetická značka Allies of Skin přináší tři skvělé novinky!

Prvním nováčkem z dílny singapurského brandu je Fresh Slate Purifying Cleanser + Masque. Multifunkční čisticí přípravek s obsahem vzácných jílů a manuka medu má silný antibakteriální účinek, reguluje nadměrnou tvorbu mazu, zjemňuje texturu pleti, uvolňuje póry a pokožku do hloubky čistí, aniž by ji vysušil. Fresh Slate Purifying Cleanser lze zároveň použít jako aktivní masku pro hloubkovou očistu, detoxikaci a ozdravení pleti.

web_Fresh-Slate-Purifying-Cleanser_Tube

Pořadové číslo dva přísluší produktu s názvem Fresh Slate Brightening Cleanser + Masque. Tento multifunkční enzymatický čisticí přípravek s obsahem vitaminu C a kyseliny hyaluronové odstraňuje odumřelé buňky a unavenou pokožku bez života projasňuje a hydratuje, aniž by ji podráždil. Fresh Slate Brightening Cleanser lze zároveň použít jako aktivní masku, kdykoliv potřebujete pleti dodat ztracenou jiskru.

web_Fresh-Slate-Brightening-Cleanser_Tube

Poslední z trojice novinek se nazývá Promise Keeper Blemish Facial. Noční ošetření pro problematickou pokožku eliminuje pupínky, zlepšuje texturu pleti, zesvětluje červené flíčky a předchází vzniku jizviček po akné. Tato speciální péče byla naformulována tak, aby udržela pleť náchylnou k tvorbě pupínků vlivem stresu a hormonálních změn dokonale zdravou a čistou.

web_Promise-Keeper-Blemish-Facial_Tube

Produkty Allies of Skin jsou k dostání od 13. října exkluzivně v Ingredients a na www.ingredients-store.cz

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.