Sociální sítě
Nahoru

Atelier d’Esthétique – relax v centru Prahy

Typickým výsledkem práce, která je tvořena s láskou a maximálním odhodláním, je luxusní kosmetický salon v samém centru Prahy. Vracející se spokojené klientky jsou tou největší odměnou pro majitelku salonu Atelier d´Esthétique.

Sothys - Atelier 4Před dávnými 16 lety se Hana Volfová, bývalá zdravotní sestra, oddala nové lásce – kosmetice. Cesta to byla dlouhá. Díky svým zkušenostem a dlouholeté praxi měla možnost vyzkoušet mnoho kosmetických značek. Tou vyvolenou se ji nakonec stala kosmetika Sothys Paris, se kterou v salonu pracuje ona a i její tým. Vysněný salon najdete v Italské ulici na Vinohradech. Pro mnohé to může být další z kosmetických salonů, avšak tento je se srdcem tvořený. Prostory a design si vytvořila dle vlastních nápadů, tak aby se klientky cítily jako v bavlnce. Velice příjemné prostředí i specifická vůně je něco, co každého při vkročení dovnitř absolutně pohltí. Třešničkou na dortu jsou vyhřívaná lehátka, výborná káva i usměvavý a velice profesionální personál. Avšak to už musíte vyzkoušet sami na vlastní kůži.

Sothys - AtelierAtelier d’Esthétique je kosmetický salon v srdci Prahy na Královských Vinohradech. A není tam náhodou, budete se v něm cítit opravdu jako královny – bez nadsázky byl stvořen nejen pro vaši krásu a odpočinek, ale i zážitek, který si nesmíte nechat ujít. S využitím profesionální francouzské kosmetiky Sothys Paris vám nabídne tu nejlepší kosmetickou péči, ale také kompletní péči o ruce i nohy s luxusní značkou OPI. Doplňkovými službami jsou velice příjemné tělové rituály a masáže, které byste si v žádném případě neměli nechat ujít.

Sothys - Atelier 1Naprostou ojedinělostí a specialitou vinohradského salonu Atelier d`Esthétique jsou podologické služby. Pomohou vám zde s problematikou zarůstajících nehtů pomocí speciálních rovnátek, deformitami prstů a kloubů a hlavně s diagnostikou ploché nohy-propadlé klenby. Zcela individuální korekční stélky nejsou jen pasivní podpěrou chodidla, ale aktivním stimulantem, který dokáže již po půl roce přinést viditelné výsledky. Uleví nejen bolestem nohou, ale i přetížené bederní páteři. Samozřejmostí je precizní suchá přístrojová pedikúra.

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.