Sociální sítě
Nahoru

Rozmazlujte svou partnerku luxusním spodním prádlem

Chcete dát své partnerce najevo, že vám na ní záleží, ale nosit jí bonboniéru nebo květiny vám přijde jako ohraná písnička? Darujte jí luxusní spodní prádlo, které ji pohladí po těle i duši. Vaší odměnou bude potěcha oka a dost možná i nějaká ta romantická chvilka.

Krásné a kvalitní spodní prádlo ocení každá žena

Nic nezdůrazní dámské křivky líp než skvěle padnoucí spodní prádlo, které navíc krásně vypadá, je příjemné na těle a žena ho bude ráda nosit.

Vyberte jí perfektně padnoucí podprsenku, kalhotky, které se nikde nezařezávají, košilku, která zdůrazní všechny přednosti. Nebojte se ani krajky, s tou se totiž nedá šlápnout vedle.

Jak partnerce vybrat nejen krásné, ale i praktické spodní prádlo té nejlepší kvality?

Vizitkou každé ženy je krásné spodní prádlo, které jí perfektně sedne, sluší jí a dává vyniknout všem jejím přednostem. Případné nedostatky taktně skryje. Jak takové prádlo vybrat?

Podprsenka zvyšuje sebevědomí

Co si budeme nalhávat, na spodní prádlo jsme my, pánové, velmi citliví. Chceme, aby naše partnerka měla na sobě prádlo, které jí sluší, vyzdvihne všechny její přednosti a v nás vzbuzovalo i nějakou tu touhu. Na ceně nám nezáleží, pro ženu svého srdce uděláme cokoli.

Vybrat partnerce podprsenku, to chce docela odvahu. Trefit správnou velikost není úplně snadné, o to víc, že mnohé ženy nosí špatnou velikost. Jenže vy nemáte jinou možnost než se spolehnout na to, že právě dáma vašeho srdce v tom umí chodit.

Nahlédněte jí nenápadně do prádelníku, zjistěte si velikost a střih, zajímejte se o to, zda jsou podprsenky vyztužené nebo ne. Pak už se můžete vydat na nákupy.

• Řiďte se velikostí košíčku a taky střihem.

• Zamyslete se, zda partnerce ňadra z podprsenky v předklonu nevypadávají, jestli si nestěžuje na bolesti ramen, nepadají jí ramínka. To jsou totiž známky špatně vybrané podprsenky.

• Vsaďte i na to, jak vidíte partnerčina ňadra vy. Zdá se vám, že jsou od sebe moc daleko?

Vybírejte z podprsenek s vsadkou a boční výztuží. Máte naopak pocit, že jsou prsa na sebe moc nalepená? Zkuste partnerce pořídit balkónový střih podprsenky.

Náš tip: Hledáte skutečnou kvalitu a luxus? Vsaďte na ikonické značky spodního prádla jako Calvin Klein, Victoria Secret, Tommy Hilfiger a další.

Kalhotky by měly ladit s podprsenkou

Podprsenka a kalhotky tvoří nerozlučný pár. Přesto jsou kalhotky často přehlížené. Ale to vy přeci nedopustíte, že?

Dobře vybrané kalhotky mohou postavě ženy polichotit a postavu opticky vylepšit. I v tomto případě se vyplatí nakouknout do šatníku a zaměřit se na to, jaký střih vaše partnerka preferuje. Jsou to klasické kalhotky, tanga, stahovací kalhotky, brazilky nebo boxerky?

Náš tip: Kalhotek žena potřebuje víc než podprsenek. Nebojte se tedy koupit i víc stejných kalhotek.

Košilka pro oboustrannou potěchu

Košilka udělá radost vám oběma. Smyslná noční košilka zdůrazní vnady, žena se bude cítit sebevědomější, vás to v žádném případě nenechá klidným. Vybrat noční košilku je snad nejsnadnější, může se do toho pustit i ten, kdo si netroufnul pořídit své milé podprsenku nebo kalhotky.

Zase nahlédněte do prádelníku a podívejte se, jakou velikost žena nosí. Inspirovat vás může i střih. Neřiďte se jím ale bezhlavě, nikdo totiž neříká, že žena netouží i po nějaké té svůdné noční košilce, která okoření váš milostný život.

Více z rubriky Móda