Sociální sítě
Nahoru

Novinky Jörg Heinz v klenotnictví HALADA

Kouzlo zlatých šperků Jörg Heinz spočívá v tajemství a momentu překvapení. Šperky jsou mistrně zpracované a na první pohled nevidíte jejich skryté možnosti. Jeden šperk nemusí vypadat stále stejně, ale může mít hned několik podob. A vy je můžete měnit během dne, jak se vám zrovna zachce.

Zlaté uzávěry s diamanty či perlami lze spojit s různými typy náhrdelníků nebo i náramků, a navíc jednoduchým pohybem změníte jejich vzhled! Zatímco na jedné straně září drahokam na druhé vás překvapí dokonalá mořská perla. Oblíbené „kuličky“ neboli patentované Mystery Sphere zakoupíte v klenotnictví Halada v mnoha variantách.

Důmyslně zpracované jsou ale i prsteny nebo náramky, které fungují podobně. Tyto kreativní variabilní šperky nemají ve světě moderního klenotnictví konkurenci! Tedy pokud hledáte šperk v nadčasovém vzhledu pro každodenní nošení, ale současně i na slavnostní událost, pak vám stačí jediný. Ten od Jörg Heinz.

Oblíbené měnící se šperky doplňuje nová řada „SWING“. V rytmu swingu tančí diamanty! Prsteny, náhrdelníky, náramky se třpytí na všechny strany díky pohyblivému plovoucímu uchycení diamantů. Zázrak? Zázraky se dějí v klenotnictvích HALADA. Už na ně nemusíte čekat, stačí si je jednoduše pořídit. Vybírat můžete z několika designů, od těch minimalistických až po bohatě zdobené, v růžovém, žlutém nebo bílém zlatě.

Více z rubriky Klenoty