Sociální sítě
Nahoru

Sedmý klenot v síti Bulgari Hotels otevřen

Nový Bulgari Hotel Paris, který se nachází v Paříži na adrese 30 Avenue George V, byl dnes, 2. prosince 2021, otevřen. Exkluzivní hotel nabízí spojení vytříbeného italského stylu a úžasné kultury “Města světel”.

Nádech osobitosti, typický pro hotely a rezorty Bulgari, místu propůjčují umělecká díla a fotografie celebrit, které mají úzké propojení s klenotnickým domem.

Pařížský hotel Bulgari Hotel Paris je nejnovějším přírůstkem do Bulgari Hotels & Resorts, která aktuálně nabízí exkluzivní ubytování v Miláně, na Bali, v Londýně, Pekingu, Dubaji a Šanghaji. V brzké době budou otevřeny další podniky v Římě (2022), Moskvě (2022), Tokiu (2023), Miami (2024) a Los Angeles (2025).

Na vrcholu budovy se nachází střešní apartmá Bulgari Penthouse, které je zlatým hřebem tohoto místa. Má plochu přesahující 1 000 m2, 400 m2 připadá na interiér a 600 m2 na exteriér.

Bulgari Hotel Paris se nachází v samém srdci proslulého pařížského Zlatého trojúhelníku. Nebyl navržen pouze pro návštěvníky této metropole, ale i pro potěchu oka jejích rezidentů. Elegantní budova Bulgari Hotel Paris boří tradiční kódy pařížské architektury a díky svému modernímu stylu je skutečnou ozdobou 8. městského obvodu.

Hotelu samozřejmě nechybí ani prémiová restaurace. “Il Ristorante – Niko Romito” je v režii Nika Romita, hvězdného šéfkuchaře ověnčeného třemi michelinskými hvězdami.

Stejně jako ostatní hotely a rezorty Bulgari, je i Bulgari Hotel Paris dílem italského architektonického studia Antonio Citterio Patricia Viel. Interiéry a exteriéry jsou navrženy s maximálním důrazem na detail a dokonalost, stejně jako je tomu u klenotů Bulgari. Najdeme v něm všechny charakteristické rysy ikonického italského klenotnického domu.

Bulgari Hotel Paris nabízí 76 pokojů, 75% z nich tvoří suity, opatřené terasami a lodžiemi. Každý z pokojů je navržený jako soukromý apartmán a sofistikovaně vybavený tím nejkvalitnějším exkluzivním nábytkem.

Více z rubriky Gastro