Sociální sítě
Nahoru

Casual fine dining v teplickém J&J

Restaurace J&J v Teplicích utvořila vlastní sekci gastronomie, a to casual fine dining. Vysoká kvalita v ležérním podání. Díky celodennímu provozu tohoto epického místa uprostřed samotného severočeského města, je zde možné zajít na snídani, brunch, oběd, snack, prvotřídní cukrařinu a večeři.

Majitel Jan Hawelka a šéfkuchař Roman Čaník mohou díky této časové variabilitě a široké nabídce doslova čarovat. Snídaně, brunche doslova trhají rekordy a Teplice po ránu žijí. Hosté jsou zvyklí na nejlepší dezerty široko daleko, tak se J&J stalo oblíbenou kavárnou po celý den. J&J nově zavádí další sekci gastronomie v České republice. Hosté se mohou nově těšit na fine bistro.

Bistro je oblíbeným světovým trendem a dovoluje se zastavit na něco malého i většího kdykoliv během dne. Je libo dukátové buchtičky, svíčkovou, burger s trhaným masem, melounový salát nebo třeba flank steak? Je jasné, že J&J je tou správnou volbou. „Osobně doporučuji našim hostům domácí vafli se zastřenými vejci, holandskou omáčkou, slaninou a salátem s avokádem. Ideální volba, kdykoliv během dne. Menu se neustále mění a jedno je jisté, vždy se v něm objeví česká klasika v moderním pojetí jako jsou tvarohové knedlíky nebo segedínský guláš. Hlavní chod, který si můžete dát kdykoliv, nejen v čase oběda či večeře,“ dodává šéfkuchař Roman Čaník.

Fine bistro J&J nabízí luxusní kvalitu a současně uvolněnou atmosféru. V J&J si totiž nikdo na nic nehraje, ale podává ten nejlepší výkon v kuchyni i na place. Proč? Protože síť Lagarto pod kterou J&J spadá, gastronomie opravdu baví.

Více z rubriky Gastro

  • Japonská gastronomie s dechberoucím výhledem na Prahu

    Střešní terasa hotelu Four Seasons se na letní sezónu opět promění v japonskou restauraci MIRU, kde mohou místní i hoteloví hosté...

    Jan Pešek21.5.2024
  • Předkrmová La Veranda

    Restaurant La Veranda mění menu dle dostupnosti jednotlivých sezónních surovin. Vždy nějaký pokrm z menu nadobro zmizí a nový se objeví....

    Marek Zelený21.5.2024
  • Hostina z lesa

    Restaurant Deer v Michalské ulici, jen pár kroků od Staroměstského náměstí, se těší velké oblibě. Příjemný interiér, profesionální servis a dechberoucí...

    Jan Pešek20.5.2024
  • Garden party v PRU58

    29. května 2024 se v restauraci PRU58 uskuteční GARDEN PARTY. Zajímavá akce začíná v 18:00 a poté bude následovat bohatý program....

    Jan Pešek20.5.2024
  • Bubliny, kaviár, lanýž a ústřice v PRU58

    21. května 2024 od 18:00 do 21:00 se uskuteční neobvyklá akce ve vyhlášené restauraci PRU58 v pražských Holešovicích. Jak samotný název...

    Marek Zelený16.5.2024
  • S ginem Greenall’s vstříc zelenější budoucnosti

    Oblíbená značka ginů Greenall’s přichází s novou unikátní lahví, která je vlastně papírovým obalem. Díky tomu si můžete dopřát tento jedinečný...

    Marek Zelený16.5.2024
  • Babiččina zahrada stěhuje kuchyň

    Babiččina zahrada je stavení v Průhonicích, kde pod jednou střechou lze nalézt restauraci, konferenční světnici a malý pension. Hlavní dominantou je...

    Marek Zelený13.5.2024
  • Bohemia Sekt ICE 0% na vlně trendů drinků bez alkoholu

    Dlouhé letní dny plné slunce vybízí k nezapomenutelným zážitkům a zábavě s přáteli. Ať už se vydáte k vodě nebo zorganizujete...

    Marek Zelený9.5.2024
  • Bohemian představuje novinky: Bohemian Bitter a Bohemian Spicer

    Značka Bohemian, která reprezentuje českou přírodu zhmotněnou v chuti a vůni, rozšiřuje svoji nabídku hned o dvě novinky: Bohemian Bitter a...

    Marek Zelený9.5.2024