Sociální sítě
Nahoru

The Emperor Bar & Sushi připravuje menu dle asijského lunárního kalendáře

Nový exkluzivní bar v samém srdci centra Prahy naprosto uchvátí svojí originalitou. Přináší spojení příjemné atmosféry, stylového a netradičního interiéru, drinků s asijským exotickým nádechem, takže si můžete být jistí, že přinese netradiční zážitek v podobě toho nejlepšího Sushi menu.

A jak vznikl příběh, podle kterého byl výjimečný koncept podniku The Emperor Sushi & Bar ve Štěpánské ulici vytvořen? Slyšeli jste už o lunárním asijském kalendáři? Podle legendy stál u jeho zrodu Nefritový císař, vládce nebes a země, který toužil vytvořit kalendář, aby mohl jeho lid lépe měřit čas.

Rozhodl se každý měsíc lunárního kalendáře pojmenovat po jednom zvířeti, a aby vybral spravedlivě, uspořádal závod. 12 zvířat, která jako první dorazila na večírek do jeho paláce na břehu řeky, dnes můžeme spatřit v asijském lunárním kalendáři.

The Emperor Sushi & Bar využil tento silný příběh a vytvořil 12 úžasných originálních obrazů od české talentované malířky Barbory Balgové znázorňující povahu každého znamení, podle kterého si můžete objednat jak Sushi menu, tak i ty nejkvalitnější drinky z Asie.

Vaše chutě budou okouzleny, přesně podle povahy Vašeho znamení v kalendáři. Zažijte originální večer s příběhem, Sushi na které se nedá jen tak zapomenout a atmosféru s vůní a chutí Asie.

Více z rubriky Gastro