Sociální sítě
Nahoru

Nechte se svést kvalitou v podání KTC International

Parfumérie světových značek Estée Lauder, Dior v Praze, Clinique v Polsku, Švédsku a v Praze, restaurace Sushi Point a Kobe nebo řada soukromých vil té nejnáročnější klientely mají jedno společné – osobitou atmosféru v nich vykouzlil nábytek vyrobený na zakázku firmou KTC International.

Každý, kdo se stal režisérem vlastního příběhu s názvem osobitý domov či chtěl vtisknout tvář svému podnikání, ví, že je potřeba začít od podlahy, promyslet každý detail a především že základem je špičkový materiál a prvotřídní zpracování. Rodinná firma KTC International a. s. na nadčasové kvalitě i neotřelém designu staví své renomé už 21 let. Její specializací jsou exteriérové a interiérové dveře a okna, které vyváží i do zemí Beneluxu a dalších evropských států, ale její nabídka zahrnuje vše, co má v domácnostech něco společného se dřevem – tedy i posuvné stěny, schodiště či obklady ze dřeva.

Nezůstalo však jen u dřeva, časem k němu přibyl i nábytek a bytové vybavení hráčů světové designové extratřídy, jako jsou firmy Giorgetti, B&B, Poliform, Gallotti and Radice, Leolux, Volker Design, Willi Schillig, Polaris, Vicente Zaragoza. Při tak širokém sortimentu už byl jen krůček k tomu, aby firma ve spolupráci s designéry a architekty začala nabízet zařízení interiérů na míru.

Od minulého roku KTC pro zákazníky naopak dováží i zcela ojedinělý a špičkový nábytek vyráběný pro KTC pod její značkou. K 20. výročí svého působení na trhu pro zákazníky připravila vlastní kolekci kožených sedacích souprav, křesel a nábytku. Nejeden interiérový příběh se tak odehrál díky spolupráci s firmou KTC International, která se může pochlubit tím, že za ní stojí výhradně český kapitál.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.