Šéfkuchař luxusního hotelu Boscolo Prague Pavel Vacek rád experimentuje s kvalitními sezonními surovinami. I z toho důvodu sestavil zimní menu z unikátních specialit, mezi nimiž nechybějí takové lahůdky jako gratinovaní šneci v bylinkovém másle, francouzská bouillabaisse z čerstvých ryb, nebo pečené prsíčko z holoubátka. O sladký závěr se postará zapečená Aljaška s malinovou omáčkou. Toužíte po co nejlepším chuťovém zážitku? Vsaďte na správné párování s vínem. Pokud tápete, s výběrem vám rád poradí zkušený sommelier. V Boscolo si však nepotrpí pouze na víno – vyzkoušet tu můžete také speciální zimní drinky Remy Martin Hot Coco a Bombardino, které vás uvedou do té správné vánoční nálady. Více na www.boscolopraguedining.com
Více z rubriky Gastro
-
Champagne Deutz sbírá v novém Průvodci champagne skvělá hodnocení
V nejnovějším vydání prestižního průvodce světem šampaňského od renomovaného kritika vín Tysona Stelzera získalo populární Champagne Deutz vysoké hodnocení a upevňuje...
7.5.2024 -
Objevte kouzlo italských vín ve stylu Apelace 21
V samém srdci Prahy se nachází restaurace Apelace 21, o níž jsme psali zde – nicméně, je známá svým unikátním přístupem...
6.5.2024 -
Hotel v Beverly Hills, v němž se nahrávala Pretty Woman, využívá holografický personál
V hotelu Beverly Wilshire, kde se odehrávaly klíčové scény romantického hitu Pretty Woman z 90. let, přichází technologická revoluce. Představte si,...
3.5.2024 -
Do Česka vstupuje nový hotelový řetězec The Cloud One
V centru Prahy otevírá hotel s 382 pokoji The Cloud One Prague. V pěší vzdálenosti od Masaryčky i Hlavního nádraží je...
29.4.2024 -
Baron Hildprandt získal zlatou medaili v mezinárodní soutěži Monde Selection Quality Awards
Ve významné mezinárodní soutěži kvality výrobků Monde Selection Quality Awards získal Baron Hildprandt Ze zralých hrušek zlatou medaili za vynikající kvalitu....
29.4.2024 -
Poslední večeře na Titanicu – tentokrát bez ledové koupele
Kreativně, moderně, a hlavně v bezpečí. Vyhlášená restaurace Triton umístěná v působivé secesní jeskyni na Václavském náměstí připravila na letošní jaro...
26.4.2024 -
Kincugi: japonské umění slepovaných talířů v restauraci The Artisan
Moderní česká restaurace The Artisan spojuje gastronomický zážitek s uměleckým dotekem prostřednictvím japonské techniky Kincugi. Výborné pokrmy si teď hosté mohou...
23.4.2024 -
La Veranda představuje nové chutě
La Veranda je jiná než ostatní fine diningové restaurace v Praze. Zde se již přes dvacet let podávají excelentní pokrmy, které...
17.4.2024 -
Legendární italská víla dezertů Ambra Campodonico představila v Praze svůj „CHECK INN CAKE“
Ponořte se do lahodné hry chutí a textur s novým dezertem, který exkluzivně pro hotelovou síť Czech Inn Hotels vytvořila v...
11.4.2024