Sociální sítě
Nahoru

Nový pražský klub Epic oslňuje designem, zvukem i drinky

Špičkový zvuk, moderní design a menu jako v dobrém cocktail baru. Praha má konečně klub, kam se nemusí jen za taneční hudbou. Nedávno otevřený Epic uspokojí nabídkou drinků i hosty, kteří jsou zvyklí na vysoký standard a ocení servis, kvalitu a kreativitu. Cenově je přitom přijatelný pro všechny.

_MAT0084Do Čech konečně přichází trend, kdy pití na party neznamená pět nejznámějších koktejlů v poněkud zjednodušeném provedení a kdy si návštěvníci klubu domů neodnášejí jen utančené nohy, ale také skutečný barový zážitek. Klub Epic, který nově najdete v samotném centru Prahy, posouvá tuto hranici vysoko – nabízí až 200 značek alkoholu, z nichž hned několik jich dostanete z celé České republiky pouze tam. A dokonce i pití vodky, nejoblíbenějšího party alkoholu vůbec, je tady dotaženo do dokonalosti. V rámci bottle servisu si s přáteli můžete objednat 1,75 l gravírovanou Epic Belvedere vodku a k ní si dotvořit sortiment nealka a energy drinků.

_MAT0044Dech beroucí je také nabídka koktejlů, která je v menu řazena do tří kategorií dvou cenových úrovní. CRAFTED COCKTAILS jsou lahvované sycené drinky, míchané barmany Epicu. Skvělá volba pro všechny, kdo se nechtějí zdržovat, zaplatí 195 korun a vyráží s osvěžujícím obsahem v ruce ihned na parket. Vybírat mohou Cucumber Collins na bázi ginu, s okurkou a s nádechem citronové trávy anebo Strawberry Rhubarb Fizz – kombinaci vodky s jahodami a rebarborou. SIGNATURE COCKTAILS jsou pro skutečné gurmány, kteří rádi věnují část svého času v klubu vychutnávání originálních a nápaditých drinků. Například koktejl Red Carpet je twistem na neroni, kde tady jako základní bázi používají Žufánkovu slivovici v kombinaci s Campari infuzovaným růžovými poupátky a s Anticou Formulou infuzovanou baby mrkví. Za pozornost stojí určitě také koktejly Sukura Fizz s „homemade“ sirupem z květů sakury a Tiki Taka „CZECH STYLE“, který obsahuje kromě typických exotických surovin jahodu a rebarboru ve formě domácího džemu. „Vlajkovou lodí téhle kategorie je pro nás EPIC G and T, kde kromě kvalitního ginu 22 Botanist dostává host neméně kvalitní lahvičku toniku fever tree a možnost výběru jednoho ze tří druhů námi vyráběných „house pack of taste“: FRUIT, CITRUS a OTANICALS,“ říká Tomáš Holec, executive šéf barman klubu EPIC a dodává, že i drinky z téhle řady mají jednotnou cenu 195 korun. Poslední z trojice jsou CLASSIC COCKTAILS, tedy Margarita, Old Fashioned, Breakfast Marrtini, Dark and STormy  a spousta dalších, které všichni návštěvníci kvalitních koktejl barů dobře znají a tady za ně zaplatí 175 korun. Máte chuť na něco, co jste na lístku nenašli? Domluvte se s barmany, pokud jim to suroviny na místě dovolí, rádi vám to připraví.

_MAT0414Klub Epic v Revoluční 3 na Praze 1 provozují MEDUSA GROUP, leader v oblasti gastronomie s více jak 40 restauracemi a bary v Čechách, na Slovensku a v Rakousku,  společnost  Ministry, která má s taneční scénou bohaté zkušenosti –  vlastní dva věhlasné slovenské kluby a poskytuje profesionální ozvučení a osvětlení na velké hudební akce po celém světě. Ministry Rental Servise se podílí například na pražských party Transmission a Magnetic, na známém maďarském festivalu Sziget, chorvatském Ultra Europe i na Transmission party v Bangkoku a v Melbourne.

Více z rubriky Hudba

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.