Sociální sítě
Nahoru

Materasso a Le Chomat. Mějte luxus v ložnici

Chcete se probouzet v objetí luxusu a pohodlí? V tom nejlepším, co lze na českém a slovenském trhu najít? Podívejte se, co nabízí Materasso a Le Chomat.

Luxusní ložnice se pozná podle postele. Jak vypadá ta vaše?

Chcete se probouzet v objetí luxusu a pohodlí? V tom nejlepším, co lze na českém a slovenském trhu najít? Nedivíme se, že výběr postele nechcete podcenit. Měla by totiž být nejen ozdobou vaší ložnice, ale také v ní budete trávit téměř 3 000 hodin ročně.

Máme pro vás pár tipů, kde se můžete porozhlédnout po skutečně luxusních manželských postelích.

Vysoce luxusní postel vyniká nejen vzhledem, ale také kvalitními přírodními materiály a provedením s ohledem na každičký detail a třeba i na tradici značky, která má stále v úctě poctivou ruční práci.

Jak se pozná luxusní postel?

Když budete vybírat kvalitní postel pro vaši ložnici i vaše záda, dívejte se na několik parametrů. Dobrá postel by měla být vysoká. Vysoký korpus dává matraci silnou oporu a déle vydrží. Na vysokou postel se pohodlněji ulehá a snadno se z ní vstává.

Poslední dobou jsou velmi oblíbené kontinentální postele. Tento trend k nám přišel z USA a Skandinávie. Taková postel má vysoký korpus typu boxspring. Pod pojmem “boxspring” se ukrývá základ postele, který netvoří rošty, ale speciální pružinový systém.

Ten pak dává matraci ty nejlepší možné vlastnosti, proto je kontinentální postel velmi pohodlná. Každý den se tak můžete probouzet s pocitem, že jste spali v jednom z nejluxusnějších hotelů světa. V luxusních ubytovacích zařízeních se totiž s jiným typem postele nesetkáte, jsou zde pouze postele kontinentálního typu.

Kontinentální postel od Materasso je zárukou kvality a stane se dominantou každé luxusní ložnice. Zdroj: Materasso.cz

Bez kvalitní matrace se pohodlí a zdravého spánku nedočkáte

Nejdůležitější částí postele je matrace. Sladký spánek vám pak poskytnou především zdravotní a antialergenní typy matrací.

Zdravotní matrace jsou ideální pro ty, které často bolí záda nebo s nimi mají potíže, a pro starší generace. Bývají to matrace se střední tvrdostí, které dávají zádům správnou oporu. Hypoalergenní matrace pak nejsou jen pro alergiky. Hodí se také pro děti a pro lidi náchylné k ekzémům či s respiračním onemocněním.

Vysoké čelo je dalším znakem luxusní postele

Aktuálním trendem jsou vysoká čela, především u kontinentálních luxusních postelí. Postel s vysokým čelem se stává okouzlující dominantou ložnice. Některé designové postele se nebojí ani výrazných barev a zajímavých vzorů. Konzervativnější styl se pak stále drží zámeckého stylu.

Velmi vysoké čelo postele Paris složené ze čtverců, které jsou čalouněné různými luxusními látkami, vám každé ráno i večer připomene různorodost Paříže i života. Zdroj: Materasso.cz

Materasso, slovenský výrobce postelí se světovým šarmem

Materasso je uznávaným slovenským výrobcem a prodejcem matrací a luxusních postelí, který byl nadšeně přijat zákazníky i v České republice.

Majitelé si zakládají především na kvalitě použitých materiálů a zpracování. V jejich nabídce najdete postele pro různé styly ložnicí, pro starší i mladší zákazníky. Postele Materasso se pak prodávají nejen domácnostem, kde lidé touží po luxusu, ale i luxusním hotelům, které navštěvuje náročná klientela.

Firma Materasso vznikla v roce 1995, kdy začala s výrobou ortopedických matrací. Časem rozšířila nabídku o různé typy matrací a také spustila výrobu designových postelí. Dnes už spí na jejích postelích téměř celá Evropa. Společnost dodává zboží do Čech, Německa, Švýcarska, Finska, Holandska, Litvy a dalších zemí. V loňském roce bylo jejich dlouholeté snažení dokonce oceněno v anketě Diamanty slovenského byznysu, kdy společnost Materasso získala cenu za region středního Slovenska.

Firma vznikla a sídlí ve městě Oravská Veselá. Z malého prodejce matrací je dnes firma se stem zaměstnanců a s milionovými tržbami. V roce 2017 její tržby činily 14 milionů €.

Designová postel Enif má překrásný a originální design značky Materasso, určitě využijete její velký úložný prostor a poskytuje dokonalé pohodlí. Co víc můžete od postele chtít? Zdroj: Materasso.cz

Postele Materasso můžete koupit na desítkách místech po celé republice. Distribuují je do různých nábytkářských prodejen. V Praze například do prodejny À la Maison na Šafránkové ulici. V Brně je najdete ve Světě spánku na Vídeňské. V Ostravě si postele a matrace prohlédnete v Harmonii Zdravého spaní v ulici 17. listopadu.

Le Chomat, postele na míru, které jsou ručně vyrobené s úctou k dlouhé tradici a historii značky

Pokud budete na trhu s postelemi hledat ještě něco navíc, čistý a vybroušený originál, pak se podívejte na postele značky Le Chomat. Brand Le Chomat uvedla na trh společnost Materasso Slovakia.

Pod rukama zkušených řemeslníků pak vznikne jedinečná perla pro vaši ložnici. Le Chomat každou postel vyrábí a skládá dohromady od nožiček až po čalounění. Pro vrchní vrstvu používají nejjemnější a nejluxusnější materiály jako je třeba kašmír. Korpusy postelí jsou pak vždy z masivního dřeva vysokohorského smrku.

Jen stát a dívat se na ručně vyrobenou postel od Le Chomat je skutečným zážitkem pro každého milovníka krásného nábytku. Zdroj: Lechomat.cz

Majitelé si zakládají na skutečnosti, že rodinná tradice ruční výroby postelí sahá až do 18. století. Jedinečnost postelí Le Chomat pak tvoří zruční řemeslníci, kteří umí z každé postele vytvořit originální umělecké dílo. Pokud byste si chtěli na jejich postele podívat osobně, najdete je v showroomu v centru Prahy na Fügnerově náměstí.

Jaké to je ponořit se do pohodlné náruče postelí Le Chomat můžete zjistit v Praze na Fügnerově náměstí a nově i v Bratislavě. Zdroj: Lechomat.cz

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.