Sociální sítě
Nahoru

Používejte data v Evropě jako doma

Také neradi platíte vysoké účty za to, že jste si odeslali pár emailů mezi jednotlivými odpaly ve slunném Španělsku? Chcete během své pracovní cesty v Londýně číst nejnovější zprávy na internetu ve svém mobilu stejně jako doma, aniž byste se museli zabývat, kolik peněz zaplatíte za připojení z ciziny?

Řešení je snadné. Stačí si aktivovat tarify Vodafone Passport data na den či Vodafone Passport data na stálo, které vám umožní využívat internet v mobilu za denní či měsíční poplatek stejně jako doma. Data můžete využívat bez omezení a nemusíte mít žádnou obavu z vysokých účtů. I kdybyste objem dat přesáhli, sníží se pouze rychlost připojení, ale internet poběží dál.

Za roamingový tarif Vodafone Passport na den zaplatíte  50 korun a Vodafone Passport data na stálo vyjde na 177 korun za měsíc. Oba tarify je možné použít v sedmnácti evropských zemích. Tarify si mohou aktivovat zákazníci OneNetu a zákazníci převedení na nový zákaznický systém, kteří zároveň využívají některý z domácích datových tarifů Internet v mobilu či Internet v mobilu naplno.

Pokud ze zahraničí také často voláte, vyplatí se aktivovat hlasovou službu Vodafone Passport, která umožňuje za jednorázový spojovací poplatek telefonovat v zahraničí za stejné ceny jako doma.

Teď už vám nic nebrání v tom, abyste svůj telefon používali na dovolené či pracovní cestě stejně jako doma! Více na www.vodafone.cz.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.