Sociální sítě
Nahoru

Casio razí v New Yorku nové trendy

Dle informací, které se nám podařilo zjistit od speciálního zpravodaje magazínu Top Class, který je právě v USA, právě odstartovaly velkolepé oslavy značky Casio. Právě New York se stal prvním městem, které poctilo celé vedení značky spolu s jejími ambasadory, aby světu připomenuly úctyhodných 30 let, co jsou nerozbitné a extrémně odolné hodinky G-Shock na trhu. Po New Yorku a prvním „Shock the world tour“ budou samozřejmě následovat další letoviska, na kterých bude obdivuhodná historie hodinek připomenuta, přičemž do Prahy se snad akce dostane v příštím roce. Otázkou zůstává, zda její věhlas nepřekřičí pompéznost Paříže, Barcelony či Londýna.

G-Shock patřily už od svých začátků k něčemu absolutně jedinečnému a i přes uložený quartzový strojek si je zamilovalo mnoho světových hvězd, sportovců a vyznavačů pouličního street artu. Výjimku netvoří ani opravdu nádherná zpěvačka Ke$ha, která jejich miniaturní pastelově zbarvené vzezření, tedy modely Baby-G, miluje natolik, že nosí hned několikero modelů naráz a potkat ji lze i s trojicí hodinek na každém zápěstí.

New York je však ještě dál a módní výstřelky zde nemají hranic. V období před akcí zatahalo Casio za spoustu nitek a na reklamní prostory, bannery nebo jiné obří plochy tak lze narazit opravdu na každém rohu. Dvoje hodinky, respektive na každém zápěstí jedny, už zde nejsou žádným výstřelkem. Hodinky G-Shock se zde totiž nosí dokonce i na nohou! Otázkou zůstává, zda tento trend dorazí i k nám… Nechme se překvapit.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.