Sociální sítě
Nahoru

Mandarinková sezóna okořeněná hřejivým chilli

Do UGO barů se valí mandarinky! Od Mikuláše stálé menu obohatí pět sezónních drinků, ve kterých si pochutnáte na čerstvé mandarinkové šťávě v kombinaci s dalšími tradičními i netradičními ingrediencemi. Naprostou novinkou bude exotický mix mandarinka, mango, med a chilli. Tenhle drink vás postaví na nohy, zahřeje a dodá vitamíny pro boj se zimou. Mandarinky v zimě zaplní nejen pulty obchodů, ale i UGO bary, kde je ochutnáte v mnoha zábavných kombinacích. V UGO barech totiž dobře vědí, že ve své sezóně je toto ovoce nejchutnější a nejsladší. Díky vysokému obsahu vitaminu C pomáhá v boji s infekcemi a zimou vůbec. Kromě toho dokážou šťavňaté mandarinky dělat divy v kombinaci s ingrediencemi, které by vás možná ani nenapadlo smíchat dohromady.

Hlavním hitem zimního mandarinkového menu je odvážně pikantní mix mandarinka, chilli, mango, med. Vážně? Mandarinky a chilli? Možná to zní bláznivě, ale schválně se zamyslete. Kombinace vitaminy nabitého ovoce s chilli, které vás v zimě zahřeje, a medu jako přírodního antibiotika je během chřipkové sezóny sázkou na jistotu. Exotické mango je pro změnu bohaté na vitamin A, beta karoten a vlákninu. Budete překvapeni, jak skvěle spolu tyto chutě fungují!

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.