Sociální sítě
Nahoru

EMPEROR: KREATIVITA LUXUSNÍHO ODÍVÁNÍ

Svět vytvořený Patrikem Dařílkem, mistrem v odívání na míru, je barevným kaleidoskopem elegance, noblesy, korektnosti, osobního stylu, ale i hravosti. Výsadou vrcholného řemesla Emperor je, že dokáže vytvořit naprosto unikátní, vzájemně propojené a komunikující celky v souladu s osobností, a to i ve zdánlivě jednoduchém pánském šatníku. „Pokud zkombinujete vrcholnou kvalitu, řemeslnou poctivost, preciznost a cit pro detail, výsledku se nic nevyrovná,“ říká majitel značky a duše společnosti Emperor, Patrik Dařílek.

DSC01859

Ať už dáváte přednost nadčasové klasice, aktuálním trendům nebo prolnutí obého, na základě vašich požadavků vám v Emperor sestaví šatník přímo na míru vašeho vkusu. Vzhledem k možnosti vybírat z tisíců vzorků velmi exkluzivních látek je pak škála možností a kombinovatelnosti u vytvářených šatníků fascinující. Pokud tedy potřebujete obměnit svůj bussiness oděv nebo se zkrátka jen elegantně a šik obléci, Emperor plně uspokojí veškeré vaše tužby. Osobní přístup v salonu v Praze v Horních Počernicích je pak už jen třešničkou na dortu.

DSC01940

Toužíte-li nechat za vás mluvit váš oděv dříve než vy sám řeknete jediné slovo, je na čase obměnit šatník. Více si přečtete v novém čísle exkluzivního magazínu Top Class únor/březe 2016, který můžete od poloviny ledna zakoupit ve vybraných prodejnách tisku.

DSC01968

Kontakt: Náchodská 2819/155, Praha 9 – Horní Počernice, Patrik Dařílek , tel.: +420 602 613 234, p.darilek@quick.cz nebo Iveta Dařílková, tel.: +420 721 749 613

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.