Sociální sítě
Nahoru

Havana Club Especial – kubánský rum pro speciální chvíle a přátele

Bavíte se v baru nebo pořádáte domácí party, máte rádi kubánský rum a vybíráte něco, co si nedáváte každý den. Něco, co vám bude chutnat v čisté formě a celou noc. Něco, čím okouzlíte sebe i své přátele. Nová Havana Club Especial je přesně to, co hledáte. Especial Storm Party_largePrémiový kubánský rum Havana Club Especial je ještě speciálnější než kdy před tím. Napoví vám nový obal, přesvědčí vás jeho obsah. Sladké tóny vanilky a karamelu se špetkou tabáku, skořice a pomerančové kůry i jantarová barva jsou jako předurčené k tomu, aby jste je pili v čisté formě a při speciálních příležitostech. packshotKouzlo nové sladké chuti, specifické vůně i zlaté barvy spočívá v unikátním způsobu výroby. Rum totiž zraje v sudech z mladého bílého dubu nadvakrát a dohromady pět let. Právě proto jej vynášejí do nebes i znalci alkoholu na Kubě. Ti také doporučují pít Havana Club Especial v pokojové teplotě, abyste si mohli jeho jedinečný profil skutečně vychutnat.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.