Sociální sítě
Nahoru

Luděk Seryn slavnostně odhalil svůj nový skeleton

Ještě než velikonoční svátky stáhly veškerou naší pozornost, uspořádal český hodinář Luděk Seryn speciální akci, na které odhalil vybrané klientele svůj nový počin. Tím se stal další skeleton linie Round, tedy z edice zlatých kulatých pouzder. Stejně jako při jeho poslední akci ve svém vinohradském ateliéru, kdy prezentaci doprovázela degustace prvotřídní irské whiskey Jameson, tak i tentokráte využil partnerství luxusních značek alkoholu. Záštitou se mu tak stala mezinárodně uznávaná whisky Chivas Regal, která byla k dispozici ve dvanáctileté, osmnáctileté a Extra edici.

Ludek Seryn IMG_1503Nechyběla ani její nejnovější edice, která nese název Chivas Regal The Icon a nutno uznat, že vskutku perfektně dotvářela atmosféru místa. Stejně jako hodinky Luďka Seryna, tak i láhev vznikala ručně – byla foukaná z křišťálu v legendárních sklárnách Darlington Crystal. Její obsah pak kombinuje dvě desítky různých whisky z prestižních či dávno zapomenutých palíren celého Skotska. Její prestiž dokládá nejenom cenovka 80 000 Kč, ale také dostupnost, protože z osmi lahví předurčených pro tuzemský trh, už jsou k dispozici pouze poslední dvě.

IMG_1566Stejně prestižní je také hodinářova práce. Právě představená zlatá novinka využívá opět strojku vlastní architektury. Oproti svým předchůdcům se však odlišuje v několika výrazných detailech. Tak například číselník si vysloužil vzor šachovnicového praporku, můstky jemnou saténovanou dekoraci a výrazné trojrozměrné logo LS disponuje krásnými leštěnými plochami. Významnou změnou je také nově navržená korunka, jinak tvarované nožky pouzdra a také zlatá překlapávací spona vlastní výroby.

IMG_1597Mezi významné hosty večera patřili také investoři Filip Major a Jan Brody z projektu Busyman.cz, ambasador značky Chivas Regal a majitel nejlepšího olomouckého baru Black Stuff, pan Zdeněk Kortiš, či zástupci médií, jakými byly Novinky.cz, magazín Top Class, MontyRich a samozřejmě také portál iLuxus.cz.

Ludek Seryn IMG_1528

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.