Sociální sítě
Nahoru

Jak ušetřit při nákupu oblíbeného parfému?

Ušetřit při nákupu parfému rozhodně není od věci. Tím samozřejmě nemáme na mysli, abyste dávali přednost ceně před kvalitou. I špičkové produkty totiž můžete zakoupit výrazně levněji. Ptáte se jak?

Nakupte parfém na internetu, vyplatí se to!

Nejenže je parfém nedílnou součástí osobnosti, ale existuje lidé, kteří dají při styku s ostatními jedinci v prvé řadě na svůj čich. Vůně těla je aktuálně zkrátka a dobře zásadně důležitá. Některé parfémy jsou ovšem velmi drahé, což platí především pro produkty světoznámých značek. Jistě nám tedy dáte za pravdu, že ušetřit při nákupu oblíbené vůně určitě není od věci. Můžete samozřejmě oběhat různé kamenné obchody a porovnat jejich ceny, lepší řešení však představuje nákup na internetu.

Jednotlivé e-shopy mívají obecně pořizovací ceny nižší, jelikož nemusí platit za prodejnu. Kromě toho je nákup na internetu daleko pohodlnější. Pokud se navíc zaměříte na akce specializovaných obchodů, můžete ušetřit opravdu zajímavé částky. Taková sleva na Notino.cz nebo slevový kupón na Prodejparfemu.cz jsou toho jasným příkladem. Kromě toho je možné navštívit i různé internetové „obchodní domy“ a využít slevové akce na Mall.cz apod. Ušetřit tedy rozhodně lze.

shutterstock_109160516

Chcete zkusit novou vůni? Nechte si poslat vzorky či testery

Pokud vám stávající parfém již „nesedí“, anebo jste se jen rozhodli vyzkoušet něco nového, opět nemusíte opouštět pohodlí vlastního domova. Mnohé internetové obchody totiž nabízejí možnost pořídit vzorky či testery. Až si tedy budete (možná naposledy) objednávat svůj dosavadní parfém, určitě si je nechte rovněž přibalit. Tu pravou vůni si následně budete moci v vyzkoušet pěkně doma v klidu, což je velmi důležité, abyste se rozhodli skutečně dobře.

  • Nabídku vzorků vůní naleznete v mnoha e-shopech. Obecně přitom stojí pár desítek korun, některé dražší pak něco málo přes stokorunu. Můžete si jich tedy nechat poslat hned několik a rozhodně nezruinujete rodinný rozpočet.
  • Jedná se o parfémy, které slouží v parfumeriích pro vyzkoušení dané vůně. Ačkoli jsou dražší než vzorky, stále vás vyjdou levněji než normálně. Tedy pokud oželíte originální krabičku a v některých případech i svršek rozprašovače.

Pár slov na závěr: jak je patrné, při nákupu oblíbeného parfému určitě můžete ušetřit. Navíc si je možné nechat jednoduše poslat vzorky či testery a vybrat si levněji novou vůni, která vás bude všude doprovázet. Proč tedy utrácet více, než je nezbytně nutné?

 

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.