Sociální sítě
Nahoru

ŘÍMU RUDÁ SLUŠÍ

Jak se do něj jednou zamilujete, budete se vždy vracet. Řím je už po staletí magnetem, který přitahuje všechny milovníky krásy a historie, ale i ty, kterým prostě zachutnala „la doce vita“. Rudé paprsky vycházejícího slunce se dotýkají starobylých chrámů, rozzáří kapky z římských fontán a propůjčí všem ulicím, náměstím, palácům a zahradám přímo snově romantickou atmosféru s příslibem nadcházející vášně.

Právě takový okamžik si coby inspiraci zvolily Laura a její dcera Lavinia Biagiotti, když se rozhodly všechnu svůdnost a emoce vtělit do dvojice nových vůní – ROMA PASSIONE DONNA pro ni a ROMA PASSIONE UOMO pro něj. Ke slovu se dostaly i vzpomínky na slavný snímek Prázdniny v Římě, kde mladinká princezna v podání Audrey Hepburnové objevuje za mřížemi palácové zahrady skutečný život.  Výsledkem je ryzí oslava lásky – jeho k ní, její k němu a obou k městu, které zkrátka nikdy nelze přestat milovat.

LB_Roma_Passione_EDT_100ML_Packaging_FemmeROMA PASSIONE DONNA

Nová dámská toaletní voda se řadí do rodiny ovocně květinových. Zpočátku zaujme energizujícím úvodem z růžového grapefruitu, italské mandarinky a černého rybízu. Poté se její srdce naplno rozzáří jako úchvatná kytice růží, jasmínu a bílých pivoněk, aby se pak v samém závěru zklidnila díky sladkým tónům vanilky, ambry, fazolek tonka a pižma. Dokonale živá a přitom půvabně svůdná kompozice je dílem talentovaných parfumérů Julietty Karaguenzaglu a Nicolase Beaulieu.

HLAVA: růžový grapefruit, italská mandarinka, černý rybíz

SRDCE: bílá pivoňka, jasmín, růže

ZÁKLAD: vanilka , ambra , pižmo, fazolky tonka

LB_Roma_Passione_Uomo_EDT_125ML_Packaging_uomoROMA PASSIONE UOMO

Pánská novinka se řadí k vůním kořenitě orientálním s výrazně mužným poselstvím. Její úvod patří mixu kardamomu, elemi a žluté mandarinky, které společně vytvářejí nezaměnitelný svěží akord. Střed je zasvěcen překvapivé kombinaci kávy a okurky doplněné šalvějí a pačuli. Smyslný závěr doslova exploduje pomocí ambrového dřeva, fazolek tonka a nepatrné stopy vanilky. Za neotřelou kombinací stojí dvojice autorek – Mathilde Bijaoui a Véronique Nyberg.

HLAVA: kardamom, elémi, žlutá mandarinka

SRDCE: káva, okurka, šalvěj, pačuli

ZÁKLAD: vanilka , ambrové dřevo, fazolky tonka

FLAKÓN

Vzácné vůně si zaslouží neméně originální schránky ke svému uchování. Nejinak je tomu i v případě obou ROMA PASSIONE. Pokud jde o tvar, vrací se zpět slavné „architektonické“ flakóny ROMA inspirované antickým dědictvím. V případě dámské varianty jde o štíhlý sloup zdobený charakteristickým kanelováním (žlábkováním), pánská verze pro změnu připomíná čelní sloupoví slavného pantheonu. Novinkou je ale barevné pojetí – oba flakóny se představují v ohnivě rudém odstínu evokujícím chuť k životu, půvabné ženské rty vyzývající k polibku či okouzlující úsměv. Stejný tón se objevuje i na krabičkách, kde jej navíc zdobí „mramorová“ úprava a lesklé štítky s názvy vůní.

KAMPAŇ

Ústředními postavami jsou nejen muž a žena, ale i město a jejich vzájemná neviditelná a přece tak zřetelná pouta. On miluje ji – ona jeho – a oba pak propadli kouzlu věčné metropole, nad kterou se právě z červánků rodí nový krásný den plný vášně a emocí. To vše mistrovsky zachytila svým objektivem renomovaná fotografka Esther Haase, která se nijak netají svou inspirací slavnými snímky natočenými v kulisách Říma – Prázdninami v Římě či La Dolce Vita.

ROMA PASSIONE DONNA

LB ROMA PASSIONE EdT 25 ml  1 179 Kč

LB ROMA PASSIONE EdT 50 ml  1 649 Kč

LB ROMA PASSIONE EdT 75 ml  2 089 Kč

ROMA PASSIONE UOMO

ROMA PASSIONE UOMO EdT 40 ml  1 209 Kč

ROMA PASSIONE UOMO EdT 75 ml  1 509 Kč

ROMA PASSIONE UOMO EdT 125 ml 2 009 Kč

Vůně Passione Roma budou k dostání od února exkluzivně ve FAnn parfumeriích

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.