Sociální sítě
Nahoru

PŘIVOLÁVEJTE JARO S COCCINELLE

Optimismus, exploze barev a snadná výzva: Coccinelle kolekce jaro/ léto 2017 pěje ódou na radost ze života, zlehčuje pravidla elegance a svádění. Představte si kabelku jako poklad. Elegantní dámský doplněk se základními a čistými liniemi, které pojmou různé světy z mnoha pohledů současných žen.

7c

Bezstarostné, hravé, svěží: to jsou klíčová slova pro kabelky Coccinelle kolekce jaro/léto 2017. Flirt s kouzlem 50. a 60. let. Jen detaily půvabu jsou povolené. Od pastelových barev, které zdobí kultovní B14 (jemně žlutá, baby růžová a světle modrá) k vícebarevným kabelkám  různých tvarů a velikostí včetně mini mini bag, které můžete nosit samostatně nebo připnuté k velké kabelce. Rytmická hra černé a bílé, laser cut technika s optickým efektem šerosvitu. Tato kolekce Coccinelle se totiž hravosti nebojí.

7b

V nové kolekci Coccinelle uvidíte mino jiné i kabelky inspirované 70. léty v duch rock-and-rollu. Semiš, kůže, voštinové plátno a cikánské výšivky. Kabelky zdobené laserovými řezy a zlatými sponami doplňují dva odnímatelný ramenní popruhy ve stylu „Guitar“. Snová a dívčí, to je jako vstoupit do cukrárny: telecí kůže v Macaron barevných odstínech pro must-have Coccinelle kabelku Clessidra , ton-sur-ton sponou pro kabelku Arlettis. Chuť „flower power“ ucítíte na mnoha modelech, dokonce i na cestovní taškách.

7d

Linie Urban Energy je určena aktivním ženám a představuje minimalistické a funkční modely. Kabelky přes rameno, brašny a shopper bags, jež upřednostňují absolutní pohodlí a celkovou eleganci. Nová kolekce Coccinelle je pozitivní, vášnivá a plná volnosti. Praktická a dynamická. Tvary, šití a kovové doplňky jsou zjemněné semišem a hadím vzorem. Pudrově růžové a terakotové odstíny jsou vypůjčené od pouští v Kalifornii. Zkrátka cítit se v pohodě, cítit se dobře: Coccinelle energie je nakažlivá.

7a

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.