Sociální sítě
Nahoru

Praha z lodní perspektivy

Nově zrestaurovaná loď Pivovar kotví na stálém místě v centru Prahy na pravém břehu řeky Vltavy pod Štefánikovým mostem. Její tři paluby nejsou jen ideálním místem pro relaxaci či odpočinek mezi prohlídkami památek, ale především také skvělým místem k posezení s přáteli či originálním prostorem pro uspořádání večírků, různých oslav či pracovního teambuldingu.

web_LP EXTER.edit.BW

Restaurace s vlastním pivovarem nabízí výtečnou staročeskou kuchyni, letní terasa pak odpočinkové ležení s barem a grilovanými specialitkami. Ochutnejte například kančí kýtu protknutou slaninou se šípkovou omáčkou, perníkovým knedlíkem a nokem kysané smetany za 298 Kč, nebo se nechte zlákat možností uvařit si vlastní pivo. Loď Pivovar, to je zkrátka tak trochu jiný pohled na panoramata Prahy!

web_RESTAURANT 1 small

Kontakt: Štefánikův most, Kotviště č. 19, Praha 1, www.pivolod.cz

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.