Sociální sítě
Nahoru

Blíží se týdny módy – vychutnejte si všechny detaily z pohodlí domova

9002-models-onscreens-side

Blíží se září a spolu s ním také světové týdny módy – největší událost roku pro všechny milovníky „fashion“ událostí. Módní návrháři odhalí nejen nové střihy, materiály či barvy, ale také účesy a líčení. A my se ptáme, čím nás tentokrát překvapí? Pokud si nechcete nechat ujít žhavé trendy na Jaro/Léto 2018 přímo ze světových metropolí, můžete veškeré dění sledovat online prostřednictvím live streamu na www.fashionweekonline.com, nebo díky vybraným aplikacím jakou je například Fashion Television pro Android přímo ve vaší televizi. Dokonalý zážitek a pocit, jako byste byli přímo na místě, vám zajistí například nový OLED televizor od Philips TV (55POS9002/12) s jedinečnou technologií Ambilight, která díky speciálnímu podsvícení ze tří stran obrazovky dokáže překročit její hranice a doslova přenést atmosféru na obrazovce do celé místnosti.

9002-models-onscreens-side

Navíc nabízí obraz v ohromujícím rozlišení 4K Ultra HD – čtyřikrát vyšším rozlišení než běžný televizor Full HD, a autentickou reprodukci barev, kterou zajišťuje procesor P5 Engine. Nadchne vás také úžasný barevný kontrast a extra syté podání černé, čehož je docíleno technologií OLED, která rozsvěcí každý pixel obrazovky zvlášť. Nyní si tak budete moci vychutnat každou kolekci do posledního detailu.

Módní maraton odstartujte v Praze, kde MBPFW ovládne tenisové kurty na Štvanici, a pak sledujte hlavní centra módy New York, Londýn, Milán a Paříž. A kdy přesně?

  • New York Fashion Week Spring/Summer 2018 Září 7 – 14, 2017
  • London Fashion Week Spring/Summer 2018 Září 15 – 19, 2017
  • Milan Fashion Week Spring/Summer 2018 Září 20 – 26, 2017
  • Paris Fashion Week Spring/Summer 2018 Září 26 – Říjen 3, 2017

 

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.