Sociální sítě
Nahoru

Grand opening s michelinským patronátem

TSP 160106-152

Gastronomická společnost Searcys ve spolupráci s Anthonym Demetrem, jedním z londýnských nejvlivnějších restauratérů a šéfkuchařů, otevřela novou exkluzivní restauraci Osteria v Barbican Centre v Londýně. Kuchyně vystavěná na konceptu moderní představy o italské gastronomii, vedená pod taktovkou michelinského šéfkuchaře Patricka Leana, sází na sezonní menu plné čerstvých surovin i vzrušující fresh koktejly a aperitivy. Věříme, že v moderním hřejivém interiéru s výhledem na Londýn, který byl inspirován slavným mosazným zábradlím Barbican Centre a je vyšperkovaný díly umělců z Limoncello galerie z Hagerstonu, vám bude obzvlášť chutnat. Doporučujeme například Králičí hřbet Saltimbocca s čekankou a ječmenem za 690 Kč, či Grilovanou chobotnici s brambůrky a pečenými paprikami za 620 Kč.

Kontakt: Barbican Cente, Silk Street, Londýn, www.osterialondon.co.uk

TSP 160201-107

TSP 160201-101

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.