Sociální sítě
Nahoru

Zimní Chef Time Fest 2017 začíná právě dnes

Právě dnes startuje v dejvické restauraci AvantGarde food festival Chef Time Fest, který během sedmi večerů až do 23. února nabídne milovníkům dobrého jídla a pití nestandardní zážitky v rámci večerů strávených s šéfkuchaři, na škole vaření či při sledování šéfkuchařských duelů.

Chef_Time_Fest_2017_ilustrackaFestival Chef Time Fest je zavedenou značkou na pražské gastronomické scéně. Přivádí dohromady odborníky z nejrůznějších oblastí, hvězdy šéfkuchařského nebe a hlavně milovníky netradičních gastronomických zážitků. „Jsem rád, že i další, čtvrtý ročník zimní verze festivalu Chef Time Fest nabídne spoustu nových jmen a zážitků pro návštěvníky,” komentuje blížící se festival jeho organizátor Martin Struček.

Tři duely, tři večeře se šéfkuchaři a škola vaření

I letos se hosté mohou těšit na zavedené formáty jednotlivých akcí. Celkem třikrát se utkají šéfkuchařská esa a dvakrát budou moci také  návštěvníci akcí zvaných Chef’s Table povečeřet se samotnými šéfkuchaři, kteří jim menu připravovali. Týmu festivalu kralují zvučná jména jako: Filip Sajler, Ondřej Slanina, Jiří Král, Pavel Sapík, Radek David, Jan Horký, Lukáš Skála, Norbert Hojda, Marek Šáda, Petr Vlásek, Tomáš Levý, Pavel Býček, Martin Svatek, Tomáš Kněž, Lukáš Želechovský nebo Tomáš Popp.

Kromě výborného jídla se návštěvníci festivalu mohou těšit na degustování výtečných vín značky Premier Wines, kterými doplnil jednotlivá menu sommeliér Tomáš Brůha. Vstupenky na festival Chef Time Fest, který bude probíhat od 8. do 23. února v restauraci AvantGarde, si můžete rezervovat na webu www.cheftimefest.cz.

Více z rubriky Degustace

  • Překvapení v srdci Vinohrad: Apelace 21

    Zprvu by se mohlo zdát, že fine dining scéna a pražské Vinohrady nejdou dohromady. To by bylo ovšem chybně smýšlení. Všem...

    Jan Lidmaňský4.4.2024
  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Vítězka Bocuse d’Or Léa Linster v Trezoru Špork

    V Trezoru Špork, který je součástí restaurace Červený Jelen, proběhlo v minulém týdnu další pokračování seriálu gastronomických událostí se světovou špičkou...

    Marek Zelený11.3.2024
  • Gastronomická show jara proběhne už 11. března

    V holešovické restauraci PRU58 se 11.3. od 18 hodin uskuteční gastronomická show jara. Collaboration akce spojí 3 kuchařské osobnosti, a to...

    Jan Pešek6.3.2024
  • Nebeské menu připraví Patrik Bečvář

    Zážitkově gastronomická atrakce Večeře v oblacích už patří k podzimní Praze stejně jako Karlův most či Pražský hrad. Oběd či večeře...

    Marek Zelený6.2.2024
  • Gregův speciální večer v Pru58

    V úterý 14. listopadu 2023 od 18:30 se uskuteční ojedinělá degustační večeře v podání australského šéfkuchaře Grega Haynese v PRU58. Speciální...

    Marek Zelený8.11.2023
  • Champagne Festival v hotelu The Mozart Prague

    Hotel The Mozart Prague se pyšní svou účastí na prestižním Champagne Festivalu Grand Jour de Champagne, který se bude konat od...

    Jan Pešek3.11.2023
  • Štěpánova degustace

    Nejrozkvetlejší restaurace PRU58 v pražských Holešovicích představila své nové večerní menu. Stojí za ním executive chef a majitel v jedné osobě...

    Jan Pešek30.10.2023
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.