Villa Ritter se stala součástí nadnárodního řetězce hotelů s nabídkou vegetariánské či veganské stravy, které sdružuje internetový portál Veggie-hotels.com. Ve Ville Ritter je navíc vitariánská výživa nedílnou součástí několika detoxikačních léčebných programů. V srpnu 2017 vstoupilo sdružení VeggieHotels do své již sedmé sezony a opět rozšířilo portfolio ověřených hotelů, které nabízejí chutnou vegetariánskou nebo veganskou stravu. Mezi nimi nově najdeme také karlovarský Vital hotel Villa Ritter. Díky své vytříbené kuchyni se lázeňský hotel v Karlových Varech stal členem rodiny více než 500 hotelů v 60 zemích světa. Mezi těmi nejzajímavějšími hotely najdeme např. Hotel Raphaël v samotném centru Říma, kalifornský The Stanford Inn by the Sea, indický Kairali – The Ayurvedic Healing Village, ale i jeden z exotičtějších detox hotelů třeba na Bali. Vynikající alternativou vůči vzdáleným destinacím je se svými třemi bohatými detoxikačními programy právě karlovarský Vital Hotel Villa Ritter. Součástí 10denní Dettox Complete Cleanse kúry a 7denních Detox Yoga Retreat a Detox Anti Stres programů, stejně jako všech ostatních i krátkodobějších pobytů je vitariánská výživa. Její rozmanité menu zcela odpovídá hned několika kritériím, podle nichž lze na Veggie-hotels.com destinace s nabídkou především rostlinné stravy vybírat. Je vystavěné nejen na veganské kuchyni, ale také na RAW food pokrmech, a protože hotel považuje vitariánskou výživu za jednu z forem léčebné terapie, hosté si na ni mohou pochutnávat v rámci plné penze. Přírodní součástí holistického zdravotního programu ve Ville Ritter je rovněž pitný plán, který se opírá především o karlovarskou léčebnou minerální vodu.
Více z rubriky Gastro
-
Do Česka vstupuje nový hotelový řetězec The Cloud One
V centru Prahy otevírá hotel s 382 pokoji The Cloud One Prague. V pěší vzdálenosti od Masaryčky i Hlavního nádraží je...
29.4.2024 -
Baron Hildprandt získal zlatou medaili v mezinárodní soutěži Monde Selection Quality Awards
Ve významné mezinárodní soutěži kvality výrobků Monde Selection Quality Awards získal Baron Hildprandt Ze zralých hrušek zlatou medaili za vynikající kvalitu....
29.4.2024 -
Poslední večeře na Titanicu – tentokrát bez ledové koupele
Kreativně, moderně, a hlavně v bezpečí. Vyhlášená restaurace Triton umístěná v působivé secesní jeskyni na Václavském náměstí připravila na letošní jaro...
26.4.2024 -
Kincugi: japonské umění slepovaných talířů v restauraci The Artisan
Moderní česká restaurace The Artisan spojuje gastronomický zážitek s uměleckým dotekem prostřednictvím japonské techniky Kincugi. Výborné pokrmy si teď hosté mohou...
23.4.2024 -
La Veranda představuje nové chutě
La Veranda je jiná než ostatní fine diningové restaurace v Praze. Zde se již přes dvacet let podávají excelentní pokrmy, které...
17.4.2024 -
Legendární italská víla dezertů Ambra Campodonico představila v Praze svůj „CHECK INN CAKE“
Ponořte se do lahodné hry chutí a textur s novým dezertem, který exkluzivně pro hotelovou síť Czech Inn Hotels vytvořila v...
11.4.2024 -
Indický michelinský šéfkuchař Himanshu Saini rozšířil partnery manufaktury Jaeger-LeCoultre
Projekt Made of Makers od Jaeger-LeCoultre spojuje umělce z různých oborů mimo hodinářství, aby rozšířil hranice dialogu mezi hodinářstvím a uměním....
10.4.2024 -
Snídaně s lanýžem
Příběh se začal odehrávat v restauraci Deer již před několika lety. Před třemi roky přišel šéfkuchař Lubomír Dolejš a jeho prvním...
10.4.2024 -
Dvě vzácné whisky vytvořila umělá inteligence. Nabízí se za 50 000 $
Společnost Diageo překročila hranice tradičního a moderního, aby dala světu dvě exkluzivní láhve whisky, jejichž cena dosahuje astronomických 50 000 dolarů...
9.4.2024