Sociální sítě
Nahoru

Lukáš Hlaváček představil nové menu v La Rotonde

Restauraci La Rotonde najdeme v centru města, v legendárním hotelu Alcron. Talentovaný šéfkuchař Lukáš Hlaváček servíruje denně pokrmy hotelovým hostům tak jako návštěvníkům Prahy, kteří zatouží po kvalitním jídle v elegantním prostředí. Zejména kvalita surovin a srdečný servis je zárukou příjemného zážitku v hotelové restauraci.

S nadcházejícím podzimem a chladnějšími dny přichází Lukáš s novým menu. Novinkou je pstruh s angreštem a bezinkou, ale také kombinace artyčoku s kachním prsem, či bílá ředkev s halibutem. Tyto předkrmy jsou lahodné nejen pro oko. Všechny komponenty do sebe zapadají a tvoří jedinečné spojení chutí.

„V menu hlavních chodů si najde každý ten svůj. Pro milovníky masa je na menu Hovězí steak ze svíčkové, na podzim nechybí ani zástupce zvěřiny – Daněk s uzenou červenou řepou, pomerančem a morkem. Z rybích pokrmů se pak můžete těšit na Pražmu s losovým kaviárem.“ Pro hosty milující dezerty, je na menu nově zařazen Fíkový košíček či Čokoláda s mandarinkou a kaštany. Stálicí pak zůstává Limetkový mousse.

„Celé menu je postaveno na kvalitních surovinách zejména od místních dodavatelů. Kladné reakce hostů a rezervace mě utvrzují v tom, že jdeme správným směrem,“ dodává šéfkuchař Lukáš Hlaváček.

Více z rubriky Gastro