Sociální sítě
Nahoru

Nezbytnosti ke koupání, které si musíte zabalit do bazénové tašky

Léto je nejlepší čas jít do bazénu. Co může být v horkých dnech lepší než chladivá, osvěžující voda? Nechcete dorazit do bazénu jen proto, abyste si uvědomili, že jste na něco zapomněli? Tohle je jistý způsob, jak zkazit zábavu. Seznam všech vašich nezbytných plaveckých potřeb zajistí, že na žádné nezapomenete. Tento praktický kontrolní seznam je zdarma a můžete si jej vytisknout, abyste se ujistili, že máte vše, co potřebujete do bazénu.

SEZNAM NEZBYTNÝCH PLAVÁNÍ

Přikrývka a plavky

Měly by se nosit plavky. Může to být docela senzace, pokud neplánujete nosit jeden u bazénu. A pokud plánujete ležet u bazénu nebo používat koupelnu, je dobré se zakrýt.

Sluneční brýle

Chrání vaše oči před slunečním zářením. Doporučujeme, abyste si vybrali pár slunečních brýlí, které jsou levnější a lze je upustit v bazénu. Vyhněte se nošení svých nejdražších designových odstínů k bazénu, pokud si myslíte, že jste nemotorní a mohli byste je upustit.

Lékárnička

Děti se s větší pravděpodobností pořezají a poškrábou, když si hrají v bazénu. Lékárničku využijete i při léčbě alergií nebo bolestí hlavy. V lékárničce lze nalézt následující položky:

-Pásové pomůcky

-Neosporin

-Léky proti bolesti

-Benadryl

-Léky na předpis

Voda

I když to možná necítíte, když jste v bazénu, ztrácíte tím, jak se potíte, hodně tekutin. Mějte u sebe láhev studené vody v nerezové nebo plastové nádobě, abyste zůstali hydratovaní. Je důležité doplnit veškerou ztracenou vodu. Vašemu dítěti to může připadat divné, ale mělo by mít možnost dělat si pravidelné přestávky u vody.

Jídlo / svačiny

Cákání v bazénu zanechá vaše dítě hladové. Pokud se chystáte strávit den u bazénu, ujistěte se, že má vaše dítě dostatek jídla a svačiny. Pro rychlé a zdravé svačiny jsou skvělými možnostmi čerstvé ovoce, preclíky a granolové tyčinky.

Bezpečnostní/flotační zařízení

Pro děti, které neumí plavat, jsou nezbytná bezpečnostní zařízení, jako jsou záchranné vesty. I když jsou plavčíci ve službě, měli by se nosit záchranné vesty. Vaše dítě se může ztratit v davu, pokud je bazén přeplněný. Můžete si vzít s sebou běžná plovací zařízení, abyste mohli relaxovat a užívat si bazén.

Boty

Na chůzi do auta se skvěle hodí žabky a sandály. Jsou také užitečné, když vy nebo vaše dítě potřebujete jít na toaletu. Mějte na paměti, že nesmíte používat veřejné WC s odhalenýma nohama.

Výměna oblečení

Určitě nebudete chtít trčet v autě v ručníku a plavkách. Proto se ujistěte, že máte suché oblečení, které si můžete obléknout.

Hřeben/rozčesávač

Hřeben a rozčesávač jsou nezbytné, pokud si plánujete vyndat vlasy po skončení bazénu. Pokud nemáte hřeben a rozčesávač, budou vaše vlasy na cestování příliš zacuchané. To není dobrý pohled.

Ručník

Pro zabalení po vystoupení z bazénu je skvělou volbou velká plážová osuška. Je skvělé položit se na ručník do bazénového křesla. Pokud můžete, ujistěte se, že máte jeden ručník na osobu.

Mokrý sáček

Vždy je dobré mít s sebou nepromokavou tašku pro případ, že by vám mokré plavky promokly. Plastový sáček je také možný, ale může prosakovat. Suchá taška je nejlepší, pokud nechcete, aby taška po návratu domů vypadala jako nepořádek.

Zabalit se

Vy i vaše dítě si u bazénu užijete spoustu zábavy. Tento kontrolní seznam bazénových tašek by vám měl pomoci naplánovat si, co si vzít s sebou.

Při svém nadcházejícím výletu do bazénu si také nezapomeňte zaznamenat nějaké vzpomínky pomocí vaší honor x7, aby se vaše dítě mělo na co dívat, jak vyroste.

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Mobily