Sociální sítě
Nahoru

Valentýnská nabídka od Štěpána Návrata

Majitel a executive chef fine diing restaurace Benjamin14, virtuálního podniku Café Buddha Delivery a nejrozkvetlějšího asijského fusion počinu PRU58, není nikdo jiný než Štěpán Návrat. Právě on si připravil na Silvestra hned několik zamilovaných nabídek.

První je osmichodové degustační menu v PRU58, které se podává 14.2. večer ve čtyřech časech, a to 17.00, 17:30, 19:00 a 19:30. Na začátek nesmí chybět A/B, za ním následuje Tuna Salmon Tataki Aburi, Tuna Sakura a Prans & Pomelo. Báječné kombinace, které doslova udělají večer nezapomenutelným. Poté následuje Beef & Pinsa neboli hovězí carppaccio s kváskovým chlebem, chilli marmeládou, avokádovým pyré, granátkovým jablkem a semínky. Siumai Prawn Dumplings jsou milované krevetové knedlíčky, které střídá Pork & Beef. Sladká tečka v podobě White Orchid Chocolate nemá chybu. Menu na osobu stojí 1395 Kč a je možné zvolit vinné párování.

Další možností, jak strávit večer v PRU58 v tento slavnostní večer je nad valentýnským sushi setem, který čítá 42 ks. Nechybí Pink Tuna Sakura, Shitake Maki, Sashimi Maguro či Nigiri Tuna, Salmon či Unagi. Ať už degustační menu či sushi set, v každém případě romantický večer v PRU58 může začít.

Pokud raději chcete tento svátek strávit doma v klidu, ale neobyčejně, tak Café Buddha Delivery je tím správným řešením. Výhodný valentýnský sushi set o 42 ks přijede až k vám domů. Navíc je možné si ho objednat s předstihem na daný den a čas, jelikož nabídka platí od 12.2. do 18.2.2024. Tedy klidně můžete svátek zamilovaných slavit celý týden.

Více z rubriky Restaurace

  • La Veranda představuje nové chutě

    La Veranda je jiná než ostatní fine diningové restaurace v Praze. Zde se již přes dvacet let podávají excelentní pokrmy, které...

    Marek Zelený17.4.2024
  • Snídaně s lanýžem

    Příběh se začal odehrávat v restauraci Deer již před několika lety. Před třemi roky přišel šéfkuchař Lubomír Dolejš a jeho prvním...

    Marek Zelený10.4.2024
  • Království chřestu v Hliněné baště

    Král zeleniny dává najevo převahu svým vzhledem modelky – vysoký a štíhlý stonek zdobí rozverná špička. Oč méně má kalorií, o...

    Jan Pešek7.4.2024
  • The Artisan servíruje jarní menu plné svěžesti

    Pražská restaurace The Artisan vítá příchod jara s novým velikonočním menu. Svěží chutě přináší vybrané speciality inspirované Velikonocemi jak v týdenní...

    Marek Zelený19.3.2024
  • Nová španělská restaurace CASA 71

    Nová španělská restaurace Casa 71 se nachází jen pár kroků od malebného Náměstí Míru a pražské křižovatky I.P. Pavlova. Dříve se...

    Marek Zelený11.3.2024
  • Oslava jara na Hliněné baště

    Příroda se po zimě probouzí a pozvolna vydává své poklady – medvědí česnek, jedlé divoké byliny, cukrový hrášek, karotku, chřest, kůzlata,...

    Marek Zelený8.3.2024
  • Avantgardní restaurace ZEM součástí Restaurant Week 2024

    Restaurace ZEM se letos stává součástí vyhlášeného gastronomického festivalu Restaurant Week 2024. Tento mezinárodně uznávaný festival, který se datuje od roku...

    Marek Zelený7.3.2024
  • Česnek z lesa

    Do diáře si zapište přelom března a dubna. Záleží na počasí, ale jedno je jisté, přibližně v tomto období přichází čas...

    Marek Zelený7.3.2024
  • Šéfkuchař David Rejhon zazářil mezi světovou špičkou

    Restaurace The Artisan pražského hotelu Marriott s potěším oznamuje, že její šéfkuchař David Rejhon obdržel prestižní ocenění „Chef of the Year“...

    Marek Zelený5.3.2024